Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Liepājā notiks festivāla "Rock’n’roll visām paaudzēm" dalībnieku atlase

LETA, 06.06.2007. 11:10 | komentāri (1)

Šodien plkst.15 mūzikas klubā "Pablo" notiks festivāla "Rock’n’roll visām paaudzēm" dalībnieku atlase, informēja Liepājas domes kultūras pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Hmieļevska.
Festivāla rīkotāji līdz 4.jūnijam aicinājuši pieteikties bērnus un jauniešus, kuri vēlētos piedalīties festivāla bērnu un jauniešu koncertā un uzstāties kopā ar tādiem Liepājas mūziķiem kā Ainars Virga, Ivo Fomins un viņa grupa, kā arī grupām "Cacao" un "Credo".

Atlasē varēs piedalīties bērni un jaunieši vecumā līdz 18 gadiem, kuri prot dziedāt, spēlēt kādu mūzikas instrumentu vai darbojas grupā un kuri vēlētos piedalīties festivālā "Rock’n’roll visām paaudzēm".

Konkursantiem jāsagatavo kāds skaņdarbs no Liepājas autoru repertuāra.

Labākajiem būs iespēja uzstāties kopā ar Ainaru Virgu un viņa draugiem - Ivo Fomina Band, grupām "Cacao" un "Credo" 17.augustā plkst.18 bērnu un jauniešu koncertā estrādē "Pūt, vējiņi!".
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV