Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Salīgojies svētkos ar “Latvijas Mūzikas Kanālu”!

easyget.lv, 06.06.2007. 17:20

Sākot jau ar 18. jūniju “Latvijas Mūzikas Kanāls” (LMK) ielīgo svētku noskaņu, kas ieskandēs labu garastāvokli visas nedēļas garumā. Visu nedēļu kanāls piedāvās skatītājiem īpašus raidījumus – Raimonda Paula Līgo koncertu Ērgļos, speciālu LMK Live programmu un Latvijā gatavotas animācijas filmas.
Kā jau svētkos pienākas, bez ozollapu vainagiem, puķu un zāļu pušķiem neiztikt, tāpēc LMK aicina noskatīties raidījumu “Nedēļas mākslinieks”, kura viesis svētku nedēļa būs reperis Ozols, bet raidījuma vadītāja lomā iejutīsies aktieris Artuss Kaimiņš. Šis raidījums garantē pozitīvas emocijas!

Par to, kāda mūzika rullē svētku ballītēs, varēs uzzināt, noskatoties raidījumu “Rullē, nerullē”. Atraktīvā “Finx” soliste/ raidījuma vadītāja Gunita iziet ielās un apmeklē mūzikas festivālu, lai noskaidrotu, kas ir jāklausās, lai svētku izklaides būtu izdevušās.

Mazākie skatītāji svētku dienās varēs priecāties par tepat Latvijā veidoto „Daukas” multiplikācijas filmu “Neparastie rīdzinieki”, kura pārpildīta ar noslēpumaini pasakainām būtnēm, kas kopā ar cilvēkiem mājo Rīgā.

„Svētkos neiztikt bez mūzikas, tieši tāpēc „Latvijas Mūzikas Kanāls” sagatavojis izklaidējošu Līgo programmu, neaizmirstot arī par vizuālo aspektu – LMK svētkos skatītājiem dāvā arī īpašu ētera noformējumu, ” viedokli pauda LMK vadītājs Arnis Kursītis.

Atgādinām, ka “Latvijas Mūzikas Kanāla” tiešraides 24 stundas diennaktī ir iespējams skatīties arī kanāla mājas lapā www.lmk.lv , portāla Tvnet Online TV sadaļā, kā arī „Baltkom” analogās un digitālās TV tīklos.

Salīgojies kopā ar “Latvijas Mūzikas Kanālu”!
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV