Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Komentāri rakstam: Positivus AB Festivāla 2.dienas apskats

jaunākie lejā

harcho 23.07.2008. 11:04

pirmaas dienas foto nebuus iespeejams apskatiit???

Agii 23.07.2008. 13:14

Jap...es jau ar nevaru sagaidīt...:)

agrita nyla 23.07.2008. 14:21

ak dievs, ko visi par piekasīties tām jūras aļģēm.. piekasās visādiem sadzīves sīkumiem. tā jau ir - domājošam indivīdam NEKAD nebūs labi, lai cik ļoti kāds būtu centies, lai apsildītu viņa pakaļu.

Negativus 23.07.2008. 17:17

Redzēju tajā festivālā daudz vairāk, nekā ir aprakstā, un gribētu uzzināt vēl vairāk, bet nē :[ Varētu jau pacensties un uztaisīt šo aprakstu ātrāk un interesantāk, citādi izskatās, ka jebkurš varēja šo darbu paveikt. Vispār, ja rakstījis ir kāds labprātīgais nevis profesionāls, tad ir ok.

mana doma 23.07.2008. 21:47

stulbie cilvēki, viņiem tā jau dod bildes un aprakstus par velti bet nē, viņiem vēljoprojām nava labi, vajag vairāk un ātrāk un labāk..

Negativus » mana doma 24.07.2008. 12:47

Tas nav stulbums - protams, ka nevajag mazāk, lēnāk un sliktāk :) Ja jūs domājiet, ka dod par velti, tad pievērsiet uzmanību tam cik te reklāmas baneru ir visapkārt. Pie tam, ja cilvēki paši apņēmās taisīt apskatus un fotografēt, tad lai dara to labi, nevis kaut kā... tas galu galā ir viņu darbs.

Nezinu, kāpēc gan neuzrakstīt par to, ka Travis apsolīja atbraukt vēlreiz un kāds visiem bija prieks, ka viņam asiņoja pirksts un viņš teica "we are blood brothers now", kā viņš brīnījās par "metronoma" aplausiem; par to kāda bija koncertos skaņa. Tādu interesantu sīkumu bija ļoti daudz. Pamanījāt, ka par PP lielisku uzstāšanos vispār nav ne vārda.

Es domāju, ka ir jāraksta par mūziku un muzikantiem un tad jau par to, ka nav Ls 3,50 telšu pilsētiņai un tur var visu nozagt, ja vispār vajag. Nākamajā festivālā cilvēki centīsies nakšņot ZZ teltī ko?

Arī autobusiem nebija ne vainas, visiem bija sēdvietas un bija pat brīvas vietas, bet raksta autors tam visam taisa antireklāmu, kamēr festivāls bija ļoti jauks un labi organizēts. Pat salīdzinot ar pasaules mēroga festivāliem, šis festivāls mani pozitīvi pārsteidza.

Ko vēl pastāstīt lai neliktos, ka cilvēki ir stulbi? Man šīs apraksts atgādina tos ceļojumu aprakstus draugiem.lv, kad meitene atbrauc no kāda ceļojuma un sāk pa minūtēm aprakstīt ko bija darījusi. Labi, pietiek, citādi mans komentārs sanāks garāks par rakstu :)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV