Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pasaules labākais dīdžeis – Dj Tiesto Ogres estrādē pulcē 18 000 apmeklētāju

Gatis Kreceris, 08.06.2007. 16:30 | komentāri (60)

Ceturtdien, 7.jūnijā Ogres estrādē uzstājās planētas deju mūzikas spilgtākā zvaigzne Dj Tiesto. Kā jau tas bija gaidāms, tad Arēnā Rīga pieredzētā “Baltā sensācija” apmeklētības ziņā šoreiz palika ēnā, jo Ogres estrādei ir izdevies uzstādīt rekordu visas Latvijas mērogā, proti, Dj Tiesto brīvdabas estrādē bija pulcējis aptuveni 18 000 cilvēku.
Pasaules labākais dīdžeis – Dj Tiesto Ogres estrādē pulcē 18 000 apmeklētāju

Galerijas:

Pie Ogres estrādes cilvēku drūzmēšanās sākās jau no plks.20:00, taču laikam ritot pūlis palika arvien lielāks. Ap plkst.23:00 rinda pie ieejas kļuva aizvien garāka un platāka. Lai tiktu iekšā estrādes teritorijā, cilvēkiem nācās (pašiem negribot) stumdīties un grūstīties, taču, lai mērotu ceļu no skatuves viena gala līdz otram, labākajā gadījumā bija nepieciešamas vismaz 20 minūtes un liela daļa pacietības.

Uz Ogres estrādēs skatuves Tiesto parādījās neilgi pēc pusnakts. Pirms tam sanākušos apmeklētājus iesildīja Dj Cosmonaut. Tuvojoties pusnaktij arvien biežāk un biežāk apmeklētāji sauca: “Tiesto, Tiesto....,” līdz parādījās vakara pati gaidītākā persona.
Ovācijas un sajūsmas spiedzieni, liekas, ka bija dzirdami arī tiem Ogres iedzīvotājiem, kas šo vakaru bija nolēmuši pavadīt mājās. Dj Tiesto, gaismu šovs un elektroniskie ritmi, tas viss estrādi pārņēma, kā devītais vilnis un “party” varēja sākties...

Piepeši pēc nospēlētām 20 minūtēm Ogres estrādē iestājās klusums. Neticami, bet fakts, kaut kas bija noticis ar Dj tehniku, taču šī ķibele ātri tika novērsta un šovs varēja turpināties. Pēc šīs pauzes pasaules slavenais mākslinieks, kā pirmo no skaņdarbiem atskaņoja vienu no saviem populārākajiem gabaliem “Love comes again”. Lieki teikt, ka daļa no sanākušajiem apmēram 18000 apmeklētājiem šo skaņdarbu izdziedāja no sākuma līdz beigām.

Tiesto savas uzstāšanās turpinājumā atskaņoja arī savus megahītus Traffic, Adagio for strings, Lethal industry un jaunā albūma Elements Of Life „gabalus” Dance 4 life, Hes a pirate un citus skaņdarbus. Lai šovs būtu vēl iespaidīgāks tam visam pa vidu darbojās 4 lāzeri un vairāk kā 100 prožektori, kuri radīja savdabīgus gaismas efektus. Pie skatuves atradās 2 lieli diodu ekrāni uz, kuriem ik pa laikam tika attēloti Dj Tiesto uzstāšanos spilgtākie momenti. Kā jau šādos pasākumos ierasts neizpalika arī bez grandiozas uguņošanas.

Pats Tiesto atzina, ka pasākums ir izdevies vienreizējs un tas esot labākais šovs Austrumeiropā, kurā viņš ir piedalījies un izsaka nožēlu, ka nebija parūpējies par to, lai šis pasākusm tiktu filmēts. DJ Tiesto bija pārsteigts par tik profesionāli veidoto gaismu šovu un pirotehnikas specefektiem un, protams, neaizmirsa arī piebilst, ka publika esot bijusi vienreizēja. DJ Tiesto izteica vēlmi arī nākošajā vasarā apmeklēt Ogres estrādi, tā kā, iespējams varam jau gatavoties nākošās vasaras deju naktij.

Kā pasākuma pēdējais viesis uzstājās viens no Lietuvas populārākajiem dīdžejiem Dj Mindangelis. Mindangelis bieži vien uzstājās kopā duetā ar vienu no pieprasītākajiem Eiropas dīdžejiem Dj Marius Ivanoff. Šis duets ne vienu reizi vien ir uzstājies populārākajos Latvijas naktsklubos.

DJ Tiesto dzimis 1969. gadā Holandes pilsētā Bredā un viņa īstais vārds ir Tijs Verwest. Savus pirmos skaņdarbus pasaules slavenais Dj sacerējis jau 12 gadu vecumā, bet pirmā uzstāšanās (vietējā klubā, kurā vienlaikus varēja uzturēties ne vairāk kā 200 apmeklētāju) notikusi, kad Tijs bijis tikai 14 gadus vecs.

Tiesto ir vienīgais dīdžejs, kurš uz savu solo uzstāšanos ir pulcējis 25 000 cilvēku. Šobrīd viņš ir viens no visas planētas populārākajiem un pieprasītākajiem dīdžejiem. Šajā gadu tūkstotī trīs gadus pēc kārtas Dj Tiesto tika atzīts par pasaules labāko dīdžeju. Patlaban Tiesto thedjlist.com balsojumā atrodas pārliecinoši pirmajā vietā starp visiem pasaules dīdžejiem aiz sevis atstājot vācieti Paul Van Dyk un savu tautieti Armin Van Buuren.




Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV