Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Komentāri rakstam: Dons izdod pēdējo albuma "Lelle" singlu

jaunākie lejā

Solvita,diana » solvita 10.10.2008. 19:20

Loti patik gan dziedatajs gan dziesma bet zel ka nevaru tikt uz vina koncertiem jo nesmu lv bet gan dzivoju skotija:(:))

I.T.Warpath 11.10.2008. 10:16

He, dziesmas autors labāks nekā izpildītājs. Latvijā laikam Amerikas piecdesmitie iestājušīes. Tad arī lēti popsņaras izpildīja citu autoru (Amerikā - melnādaino) mūziku, lai tikai paliktu populāri.

ss » IT Warpath 12.10.2008. 18:07

Un kas mūsdienās notiek ASV un citos lielajos mūzikas tirgos?? Tieši tas pats. Ir pāris dziesmu autori (Pharel utml) un daudzi izpildītāji - Madonna, Justin Timberlake, utt. Un kur ir problēma? Elvis arī izpildīja citu dziesmas - viņš ir karalis, Sen Ray Charles dziedāja Johhny Cash dziesmu Ring of fire, pāris gadus atpakaļ Johnny Cash dziedāja Nine inch nails dziesmu Hurt, nesaprotu kas tur slikts. Tas, ka cita stila izpildītājs dzied kādu svešu dziesmu, nenorāda kaut ko sliktu par autoru vai arī izpildītāju.

Think positive!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV