Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Histēriski raudošā Perisa Hiltone nosūtīta atpakaļ uz cietumu

LETA, 09.06.2007. 20:30 | komentāri (5)

Losandželosas tiesnesis Maikls Sauers piektdien skandalozi slaveno viesnīcu ķēdes "Hilton" mantinieci Perisu Hiltoni nosūtīja atpakaļ uz cietumu.
Histēriski raudošā Perisa Hiltone nosūtīta atpakaļ uz cietumu
Viņas nogādāšana mājas arestā pēc nepilnām 72 stundām no piespriestā 45 dienu cietumsoda izsauca sašutumu vētru ASV, daudziem apsūdzot Losandželosas policiju par negodīgu privilēģiju garantēšanu miljonu mantiniecei.

Hiltone tiesā histēriski raudāja un kliedza: "Mamma, mamma, mamma!", kad tiesnesis Sauers pasludināja, ka viņai jādodas atpakaļ uz cietumu izciest piespriesto sodu par nosacītā sprieduma noteikumu pārkāpšanu. Iepriekš amerikāņu sabiedrības krējuma zvaigznei nosacītais sods tika piespriests par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā pagājušā gada septembrī.

"Šis rīkojums ir galīgs un izpildāms nekavējoties," paziņoja tiesnesis.

Hiltonei tika piespriests 45 dienu cietumsods par nosacītā soda par braukšanu reibumā pārkāpšanu. Reāli tas nozīmē, ka labas uzvedības gadījumā viņai ieslodzījumā būtu jāizcieš 23 dienas.

Viņa tika turēta reģionālajā sieviešu cietumā Linvudā, Kalifornijas štatā, kur pēc viņas advokāta vārdiem viņa 23 stundas dienā pavadījusi vieninieka kamerā.

Viņa bija nošķirta no pārējām ieslodzītajām speciālā nodaļā, kas paredzēta slavenībām, valsts ierēdnēm, policistēm un citiem augsta ranga ieslodzītajiem.

Losandželosas šerifa departaments ceturtdien apstiprināja 26 gadus vecās Hiltones izlaišanu no cietuma "medicīnisku apsvērumu dēļ", nosakot viņai mājas arestu un aprīkojot ar elektronisku raidītāju.

Viņas atbrīvošana izsauca plašu kritiku, kā arī saniknoja tiesnesi Saueru, kura spriedumā ir īpaši norādīts, ka Hiltonei nevar piemērot mājas arestu ar elektronisko novērošanu.

Sauers lika piektdienas rītā Hiltonei ierasties tiesā, lai izskatītu viņas "pārcelšanu" izciest sodu mājas arestā.

Hiltones advokāti lūdza viņas liecības uzklausīt telefoniski, taču tiesnesis noraidīja šo lūgumu un kad viņa noteiktajā laikā neieradās tiesā, viņai pakaļ nosūtīta policijas patruļa.

Pie mājām raudošā miljonu mantiniece saslēgta roku dzelžos un iesēdināta policijas automašīnā, lai nogādātu tiesā.

Sauers pauda neapmierinājumu par šerifa departamenta rīcību, norādot, ka viņš tā arī nav saņēmis solītos dokumentus, kuros būtu pamatoti iemesli Hiltones atbrīvošanai.

Pēc tiesas Hiltone nogādāta Losandželosas cietuma slimnīcā, kur viņa pavadīs nedēļas nogali un pēc tam tiks lemts, kurā cietumā viņa izcietīs atlikušās 18 dienas cietumsoda.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV