Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

DISCOMANIA CUP ‘07

easyget.lv, 10.06.2007. 22:25

DISCOMANIA CUP `07 – tās ir vērienīgas sacensības starp Latvijas DJ, ar norisi 3 mēnešu garumā un finišu vērienīgā Open-Air pasākumā. Sacensību sākums 11.04.07 – finišs 30.06.07.
DISCOMANIA CUP ‘07

Kopumā piedalās vārāk kā 30 dalībnieki, no kuriem tikai 3 dala goda pjedestālu. Uzvarētāju noteikšana notiek balsojot īpašā interneta mājas lapā cup.discomania.lv, kur par katru dalībnieku ir izveidota sadaļa ar biogrāfisko aprakstu, foto un īpašu, „dzīvajā” ierakstītu video un audio materiālu jeb DJ setu, kam jākalpo par galveno balsošanas kritēriju. Par balsotāju var kļūt jebkurš un to var darīt ar SMS un mājas lapā, īpašā balsošanas sadaļā. DJ setu filmēšana notiek trešdienās, 3 mēnešu garumā uz īpaši sagatavotas skatuves Discomania veikalā.

Sacensību kulminācija notiek fināla pasākumā 30. jūnijā, Liepājā, „Pūt Vējiņi!” estrādē. Pasākums norisinās visas dienas garumā, aicinot piedalīties ikvienu, kas interesējās par mūziku, DJ mākslu vai arī vienkārši meklē labu atpūtu. Priecēs DJ spēles uz vairākām skatuvēm, dažādi DJ mākslas paraugdemonstrējumi, notiks iepazīstināšana ar dažādākajām tehniska rakstura novitātēm, mūzikas lietu forumi u.c. Ieeja dienas/vakara pasākumā brīva. Vakara noslēgumā klubu mūzika līdz rītam, kopā ar 3 laureātiem, LV un R-Eiropas DJ zvaigznēm. Tehniskais ekipējums, kā jau ierasts Discomania rīkotajos pasākumos, nemainīgi iespaidīgs: modernas skaņas iekārtas, kustīgās, lāzer un LED gaismas, specefekti un video projekcijas ekrāni. Ieeja uz vakara pasākumu Ls 3.00.

Šis ir debijas pasākums ar tendenci kļūt ikgadējam un atstāt nozīmīgu ieguldījumu DJ mākslas kultūrā.

Vairāk informācijas par pasākumu atradīsiet internetā: www.discomania.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV