Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Tokio Hotel mānija tuvojas: Pārdošanā gan biļetes uz uzstāšanos Rīgā, gan jaunais albums!

easyget.lv, 11.06.2007. 15:37 | komentāri (4)

Tokio Hotel svētki turpinās! Kā jau ziņots, 3.septembrī grupa, kas kļuvusi par lielākajām vācu mūzikas zvaigznēm pēdējo 20 gadu laikā, uzstāsies festivālā Don’t Tell Mama! Arēnā Rīga. Savukārt jau šonedēļ Latvijas mūzikas veikalos parādīsies nupat iznākušais Tokio Hotel albums Scream!
Tokio Hotel mānija tuvojas:    Pārdošanā gan biļetes uz uzstāšanos Rīgā, gan jaunais albums!
Scream ir Tokio Hotel pirmais albums angļu valodā un tajā iekļautas 12 dziesmas, kas faniem līdz šim bijušas zināmas no superpopulārajiem diskiem Schrei un Zimmer 483, kur tās skanēja vāciski. Lai izgaisinātu fanu starpā radušās neskaidrības, jāpaskaidro, ka Vācijā jaunā albuma nosaukums ir Room 483, bet citās valstīs – Scream.

Albums izdots ar mērķi nostiprināt grupas popularitāti ārpus Vācijas un tā iznākšanu Tokio Hotel atzīmē ar intensīvu koncertēšanu daudzās valstīs – tieši tādēļ kļuva iespējama arī grupas uzstāšanās Don’t Tell Mama! festivālā Rīgā. TH koncerti visur notiek ar milzīgiem panākumiem. Piemēram, Francijā, kur grupa uzstāsies tikai oktobrī, biļešu parādīšanās pārdošanā izraisījusi veselu histēriju - dažu dienu laikā tās iegādājušies 70 000 franču fanu! Pilnībā izpārdots arī grupas pirmais koncerts Londonā, kurš 19. jūnijā notiks Islington Academy.

Jāpiebilst, ka līdzās Tokio Hotel festivālā Don’t Tell Mama! piedalīsies arī h2o, Tumsa, Detelf Zoo un Tanels Padars ar grupu SUN (Igaunija).

Biļetes jau nopērkamas Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV