Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Raimonds Pauls aicina uz Raiskumu pēc draiskuma

easyget.lv, 11.06.2007. 17:24 | komentāri (1)

Arī šogad Raimonds Pauls aicina uz centrālo Līgo nakts pasākumu Latvijā. Vēl nebijuša vēriena līgošana uz veselām trim skatuvēm notiks grandiozajā zaļumballē “Draiskums Raiskumā” Cēsu rajonā pie Raiskuma ezera, kur pirms 27 gadiem tika filmēts “Limuzīns Jāņu nakts krāsā”. Lustīgu līgošanu garantēs “Labvēlīgais tips”, Normunds Jakušonoks un Daiga Petkeviča, Liene Šomase un Jānis Moisejs, Viktors Lapčenoks, Žoržs Siksna, “Dakota”, “Rīgas Viļņi” un citi.
Raimonds Pauls aicina uz Raiskumu pēc draiskuma

Zaļumballi vadīs allaž asprātīgais Fredis, kurš šogad iejuties arī pasākuma scenārista lomā. Kopā ar viņu uz lielās skatuves draiskosies Leļļu teātra aktieri Santa Didžus, Edgars Lipors un Dace Vītola.

“Šī būs visnotaļ garda zaļumballe, jo visas lietas vārīsies ap pasākuma centrālo tēmu – senlatviešu ķēķi. Būs gan cūku bēres, gan brokastis gultā, gan pavāru šovs. Lai skatītājiem nebūtu jāapmierinās tikai ar siekalu tecēšanu, ikvienam jābūt draiskā noskaņojumā gatavam nonākt uz skatuves. Kā vēsta kāds ticējums, kas Jāņu naktī uz skatuves bijis, tur sabūs visu gadu,” zina stāstīt Fredis.
Līgo dienā jau no paša rīta Fredis pirmoreiz izmēģinās savus spēkus, lai pieslēgtos satelītam un iejustos ziņu reportiera lomā, LNT tiešajā ēterā atspoguļojot vērienīgos sagatavošanās darbus Raiskuma ezera krastā.

Koncerta scenogrāfe Maija Jansone, plašāk pazīstama arī kā “Lielā Brīnumzemes šova”, “Dziesmu dueļa” un “Zelta ģimenes” scenogrāfijas autore, ir pārliecināta, ka šī būs iespaidīgākā Līgo nakts skatuve Latvijā. Īpaši šī gada Jāņu naktij veidotās 40 m garās skatuves celtniecība sāksies jau divas dienas pirms pasākuma.

Pirms koncerta plkst. 19:00 uz lielās skatuves “Pie Maestro” notiks “Kinokoncerts” – uz lielajiem ekrāniem varēs vērot skaistākās dziesmas no latviešu kino zelta klasikas – “Vella kalpiem”, “Melnā vēža spīlēm” un daudzām citām kinofilmām.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV