Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Hansa Disko naktī 801 Hedeveja vietā uzstāsies “Rednex”

easyget.lv, 11.06.2007. 18:15 | komentāri (1)

Nedēļu pirms festivāla “Hansa Disko nakts 801”, savu piedalīšanos bija spiests atsaukt Hedevejs (Haddaway). Kā paskaidroja mākslinieka menedžmenta pārstāvis, Hedevejs patlaban strādā pie jauna albuma materiāla un ierakstu kompānija pieprasa, lai visa uzmanība tiktu veltīta šim procesam. Vienlaikus tiek izteikta nožēla par radušos situāciju un cerība, ka iespējami tuvā nākotnē notiks apsolītā uzstāšanās Hansa Disko nakšu ietvaros.
Hansa Disko naktī 801 Hedeveja vietā uzstāsies “Rednex”

Festivāla organizatoriem nācās pielikt ārkārtīgas pūles, lai tik īsā laika posmā atrastu citu interesantu dziedātāju vai grupu, kas spētu kuplināt daudzpusīgo programmu. Šāda kandidatūra tika atrasta kantrī un hausmūziku sajaukušo joku plēsēju “Rednex” personā. 1994.gadā dibinātais kolektīvs izdevis divus albumus un labāko sacerējumu izlasi, kurā savdabīgajam kantrī un hausmūzikas mikslim pa vidu iepīta pa kādai himniski pacilājošai kompozīcijai, kopā radot to neatkārtojamo rokrakstu, kas iezīmē “Rednex” ieto muzikālo ceļu.

Jautro deju gabalu “Cotton Eye Joe” un "Old Pop In An Oak" vai melodramatiskās balādes “Wish You Were Here” izpildītāji, šķiet, spēj iedvest dzīvību pat visstīvākajā pasākumā. Un, paldies dievam, neviena “Hansa Disko nakts” tāda nav bijusi! Tāpēc jādomā, ka “Rednex” būs lielisks papildinājums pārējiem māksliniekiem un diskotēku ēras pionieriem, kas 16.jūnijā no plkst. 21.00 uzstāsies Cēsīs, Vienības laukumā.

Kā jau minēts iepriekš šīsvasaras festivālā “Hansa Disko nakts 801” piedalās: F.R. Deivids (F.R. David), “Bananarama”, “Dario G” un “Sigue Sigue Sputnik”.

Biļešu iepriekšpārdošana par Ls 12 vēl turpinās “Biļešu paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv. Pasākuma dienā cena pieaugs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV