Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Andris Ērglis gatavojas Jaunajam vilnim un strādā pie grupas “Cacao” debijas albuma ieraksta

easyget.lv, 12.06.2007. 09:30 | komentāri (1)

Mediji jau ziņojuši, ka liepājnieks Andris Ērglis pārstāvēs Latviju starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā “Jaunais vilnis”, kurš notiks šī gada jūlijā Jūrmalā.
Andris Ērglis gatavojas Jaunajam vilnim un strādā pie grupas “Cacao” debijas albuma ieraksta
Andris plašāk kļuva pazīstams pēc tam, kad tika iekļauts tenoru seksteta Bonaparti.lv sastāvā, taču visu šo laiku viņš kopīgi ar ģitāristu Tomasu Kleinu ir arī grupas Cacao dalībnieks, bundzinieks un dziedātājs. Tāpēc Andris bija ļoti pārsteigts vairākos laikrakstos lasīt, ka viņš ir bijušais grupas “Cacao” solists un vēlas darīt zināmu ikvienam, ka ir , bija un būs šīs grupas dalībnieks. Un lai to apliecinātu jo īpaši, visu nākamo nedēļu pavadīs Siguldas ierakstu studijā, kur grupa plāno pabeigt darbu pie sava pirmā albuma, kuru kompānija Mikrofona Ieraksti plāno izdot šī gada rudenī. Paralēli notiek darbs pie programmas izveides Jaunajam vilnim, kurā viņš izpildīs trīs dziesmas.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV