Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

"Fontaine Festivālā" uzstāsies „Bloodhound Gang”

easyget.lv, 13.06.2007. 16:25 | komentāri (9)

20. un 21.jūlijā Liepājas klubā „Fontaine Palace” un tā teritorijā norisināsies otrais „Fontaine Festival”. Festivāla programmas nagla – „Bloodhound Gang” uzstāšanās pirmajā festivāla dienā.
"Fontaine Festivālā" uzstāsies „Bloodhound Gang”
Divu dienu laikā grupas uzstāsies uz trīs dažādām skatuvēm. Uz galvenās skatuves uzstāsies „Bloodhound Gang” (USA), „Highway Child” (DK), Knucklebone Oscar (FIN), „Louie&Fontaine”, „Kokolo” (USA), „Kuchenbeat” (LV), „Sanctimony” (LV), „Jairus” (UK), „Urban Junior” (CH), „Iļģi” (LV) un citas pašmāju un ārzemju grupas.

Tāpat arī uz galvenās skatuves redzēsim „Flashlight” konkursa uzvarētājus. Konkursā piedalās – „The Snips”, „Coming Soon”, „Well Set”, „Barrel”, „Lietotas mēbeles no Holandes”, „Predict”, „Jalalai” un „Ability”. Pārējās konkursa grupas koncertēs uz festivāla „Flashligt” skatuves.

Uz „Fontaine Festival” „Palace” skatuves uzstāsies „Extinct” (LV), „Satellites” (LV), „Viva Vertigo” (UK), „Defdump” (LU), „Insane” (HU), „Adam’s Family” (LV), „The Goo Men” (NO) un „Skyforger” (LV).

„Cafe Ganja” regeja pagrabā spēlēs Athens Sound (EE), Crystal Soundsystem, Kone (Varka Kru), Rahaz Buzz (Apoteoz) un No Attitude Soundsystem no Luksemburgas.

Šis būs pirmais un vienīgais „Bloodhound Gang” koncerts Latvijā. Grupa dibināta 1992. gadā Pensilvānijā, ASV, izdevusi piecus albumus, zināmākās dziesmas – „Fire Water Burn”, The Bad Touch”, „Along Comes Mary” un citas.

Biļetes uz „Fontaine Festival” no 14. jūnija būs pieejamas „Biļešu Serviss” kasēs. Biļetes cena abām festivāla dienām – 14 Ls. Pie ieejas festivālā būs iespējams iegādāties biļeti tikai otrajai festivāla dienai, biļetes cena – 6 Ls.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV