Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Šo sestdien "Cīņas kluba" ringā krāšņi mūziķi

Ilze Jansone, 05.02.2009. 15:59 | komentāri (1)

Šo sestdien „Cīņas kluba” ringā dosies patiesi košs un krāšņs mūziķu sastāvs gan skatuviskā ziņā, gan muzikāli.
Šo sestdien "Cīņas kluba" ringā krāšņi mūziķi

Īstā vīru raudā viens otram pretī stāsies divi Latvijas šovbiznesa „vaļi” – dziedātājs, vairāku konkursu laureāts, Cabaret zvaigzne Intars Busulis un neskaitāmu populāru TV raidījumu producents, humorists un tagad arī mūziķis Livingstons, īstajā vārdā Viesturs Dūle. Intars Busulis ringā dosies ar dziesmu „Davai, davai”, no sava jaunākā albuma „Kino”, kas tapis kopā ar komponistu Kārli Lāci. Savukārt, Livingstons enerģiskajai Intara Busuļa „Davai, davai” pretī liks savu filozofiski apcerīgo dziesmu „Kur vien ej, tu satiec sevi”.

Otrajā raundā sacentīsies divas atšķirīgas un apburošas dāmas – dziedātāja un Intara Busuļa skatuves partnere, Cabaret dīva Amber un grupa „Astro’n’out” ar tās solisti Māru priekšgalā. Amber ringā dosies pirmā ar smeldzīgo komponista Kārļa Lāča dziesmu „Saucu tevi”, bet grupa „Astro’n’out” kā pirmo izpildīs savu dziesmu „Apaļa pasaule”.

Labākais no katra raunda iekļūs raidījuma finālā, taču uzvarēs un lielajam „Cīņas kluba” finālam, kas jau 21.februārī notiks klubā „Godvil”, kvalificēsies tikai viens no šī sestdienas raidījuma dalībniekiem. Lielajā „Cīņas kluba” finālā jau iekļuvuši: Dons ar „Kolekcionārs”, R.A.P. ar „Ej un meklē”, Aisha ar „Dziesma pustumsā”, Ivo Fomins ar „Mēs dzīvojam pasakās”, Igo un Andris Ērglis ar „Spēle”, Labvēlīgais Tips ar „Tu man virsū negāzies”, S.P.B. ar „The Moon” un Dzelzs Vilks ar „Uijā, uijā nikni vilki”. Kurš pievienosies lielā fināla dalībnieku pulkam un turpinās cīņu par gada atraktīvākā mūziķa titulu, mēs uzzināsim jau šo sestdien 21:10.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV