Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

FOTO: Šonedēļ „Cīņas klubā” uzvar Intars Busulis

Arnis Kursītis, 08.02.2009. 11:32 | komentāri (10)

LNT, Latvijas Mūzikas Kanāla (LMK) un Radio SWH projekta „Cīņas klubs” devītajā TV šovā uzvarēja tautas mīlētais un cienītais Intars Busulis ar dziesmu „Davai davai”, finālā uzvarot Astro’n’out, kuri izpildīja dziesmu „Apaļa pasaule”.
FOTO: Šonedēļ „Cīņas klubā” uzvar Intars Busulis

Galerijas:

Pirmajā pārī tikās Intars Busulis un Viesturs Dūle, kurš uzstājās ar skatuves vārdu Livingstons un izpildīja dziesmu „Puķu bērni". Cīņa bija visai nevienlīdzīga un Intars iekļuva finālā ar lielu balsu pārsvaru.

Intars Busulis par Livingstons: „Man patika Viestura uzstāšanās, taču gaidīju interesantāku manas dziesmas versiju. Šķiet no manas dziesmas bija tikai vārds „Davai"."

Otrajā pārī spēkojās divas daiļā dzimuma pārstāves Amber, jeb Aija Vītoliņa un Māra ar grupu Astro'n'out. Gan studijā, gan pie TV ekrāniem saktītāju atbalsts abām māksliniecēm bija vienlīdzīgs. Ar dažu balsu pārsvaru finālā iekļuva Astro'n'out.

„Atšķirībā no iepriekšējā gada, šogad mēs gatavojāmies nopietnāk," stāsta grupas Astro'n'out dziedātāja Māra Upmane-Holšteina. „Un šogad es jutos daudz drošāk. Šoreiz sajutu arī daudz lielāku atbalstu no skatītājiem studijā. Man ļoti patika šodienas šovs, pat ja mēs neuzvarējām," atzīst Māra.

Finālā ar aptuveni simts balsu pārsvaru uzvarēja Intars Busulis, kurš šajā sezonā jau bija piedalījies „Cīņas klubā" ar dziesmu „Brīvdiena", taču lielajā finālā neiekļuva. Šodienas uzvara Intaram nodrošina iekļūšanu lielajā finālā, un iespēju cīnīties par gada atraktīvākās dziesmas titulu.

„Protams, ka esmu priecīgs par uzvaru un saku milzum lielo paldies visiem, kas šajos grūtajos laikos nežēloja santīmus un balsoja par mani," saka Intars. „Protams, būšu arī priecīgs uzvarēt lielajā finālā, taču man tas nav svarīgākais. Vislielākais gandarījums man ir paša piedalīšanos šajā pasākumā," uzsver Inatrs Busulis.

Biļešu servisa klasēs jau var iegādāties biļetes uz „Cīņas kluba" lielo finālu, kurš notiks 21. februārī naktsklubā „GODVIL". Vietu lielajā finālā jau ir nodrošinājuši - Dons ar dziesmu „Kolekcionārs", R.A.P. „Ej un meklē", Aisha „Dziesma pustumsā", Ivo Fomins „Mēs dzīvojam pasakā", Labvēlīgais Tips „Tu man virsū negāzies", Andris Ērglis un Igo „Spēle", S.P.B. „The moon", Dzelzs Vilks „Uijā uijā nikni vilki" un šīvakara uzvarētājs Intars Busulis ar dziesmu „Davai davai".

Šajā šovā simpātiju balvu no „Tupla" saņēma Inatrs. Pie dzīvības apdrošināšanas no AAS „Balta" tika grupa Astro'n'out, un kā parasti „Cīņas kluba" ģenerālsponsors „OKarte" finālistiem uzdāvināja revanšmaču boulingā.

Nākamajā šovā „Cīņas klubs", kas notiks sestdien 14. februārī, plkst. 21.10, LNT un Radio SWH tiešraidēs, piedalīsies Aisha ar dziesmu „Cerību iela", Linga ar kompozīciju „Gan", Liene Šomase ar dziesmu „Jauna diena" un grupa Vostoc ar „Kā viens".

"Cīņas kluba" ģenerālsponsors "OKarte", sponsors „MSI Datori", atbalsta „Tupla".

"Cīņas kluba" atkārtojumu, kā arī dalībnieku dziesmu video versijas un video klipus varēs redzēt Latvijas Mūzikas kanālā un interneta lapā www.lmk.lv. Preses ziņojumu sagatavoja: Latvijas Mūzikas kanāls, info@lmk.lv.

Bildes autore Kristīne Šumska, www.easyget.lv.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV