Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Kurš pēdējais iekļūs „Cīņas kluba” finālā?

Ilze Jansone, 12.02.2009. 15:20 | komentāri (1)

Latvijā viens no profesionālākajiem un patiesi dzīvais TV šovs „Cīņas klubs” tuvojas šīs sezonas kulminācijai – „Cīņas kluba” lielajam finālam, kurā noskaidrosim kurš ir atraktīvākais un žilbinošākais Latvijas mūziķis! „Cīņas kluba” lielais fināls notiks 21.februārī naktsklubā „Godvil”, tiešraidē to varēs redzēt LNT ēterā un dzirdēt „Radio SWH”.
Kurš pēdējais iekļūs „Cīņas kluba” finālā?

Kamēr tie, kas jau kvalificējušies lielajam „Cīņas kluba" finālam, slīpē savus priekšnesumus, LNT skatītājiem un „Radio SWH" klausītājiem atlicis vien izvēlēties pēdējo lielā fināla dalībnieku šo sestdien, 14.februārī. Visu mīlētāju dienā muzikālajā sacensībā piedalīsies jau pieredzējusī „Cīņas kluba" dalībniece Aisha ar Kārļa Lāča dziesmu „Cerību iela 21", kā arī trīs ‘jauniņie'- latviskākā pašmāju dziedātāja Liene Šomase ar „Jauna diena", Latvijas roka veterāni grupa „Linga" ar dziesmu „Gan", kā arī jaunie Latvijas mūzikas dzīves censoņi, elektroniskās mūzikas eksperimentu apvienība „Vostoc" ar dziesmu „Kā viens".

Tikai šī raidījuma uzvarētājs pievienosies pārējiem „Cīņas kluba" lielā fināla dalībniekiem un 21.februārī cīnīsies par gada atraktīvākā mūziķa titulu. Lielajam „Cīņas kluba" finālam jau kvalificējušies Dons ar „Kolekcionārs", Aisha ar „Dziesma pustumsā", Ivo Fomins ar „Mēs dzīvojam pasakās", Igo un Andris Ērglis ar „Spēle", Labvēlīgais Tips ar „Tu man virsū negāzies", S.P.B. ar „The Moon", Dzelzs Vilks ar „Uijā, uijā nikni vilki" un Intars Busulis ar „Davai, davai". „Cīņas kluba" lielajam finālam pavasara sezonā kvalificējās arī grupa „R.A.P." ar dziesmu „Ej un meklē", diemžēl grupa ir beigusi pastāvēt, tāpēc 21.februāra finālā nepiedalīsies.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV