Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pirms lielā „Cīņas kluba” fināla uzvar Liene Šomase

Arnis Kursītis, 14.02.2009. 23:45 | komentāri (20)

LNT, Latvijas Mūzikas Kanāla (LMK) un Radio SWH projekta „Cīņas klubs” desmitajā un šīs sezonas noslēdzošajā  TV šovā uzvarēja šarmantā Raimonda Paula mīlule Liene Šomase ar dziesmu „Jauna diena”, finālā uzvarot savu draudzeni Aishu, kura izpildīja dziesmu „Cerību iela”.
Pirms lielā „Cīņas kluba” fināla uzvar Liene Šomase

Galerijas:

Pirmajā pārī tikās Aisha un grupa Linga, kura izpildīja dziesmu „Gan". Pirmo reizi lielas auditorijas priekšā kopā ar tēvu dziedāja Gvido Lingas dēls Svens. Jāatzīst, ka balsotāju atbalsts bija līdzvērīgs, gan Lingai, gan Aishai, taču uzvarēja Aisha.

Otrajā pārī uzstājās Liene Šomase un grupa Vostoc, kura izpildīja dziesmu „Kā viens". Sportistu valodā runājot, Liene Šomase pieveica Vostoc - vienos vārtos.

Līdz ar to, finālā tikās divas karstas daiļavas. Pārliecinošu skatītāju balsu vairākumu ieguva Liene Šomase.

„Es biju ļoti priecīga, ka varēju piedalīties „Cīņas klubā", nerunājot jau par uzvaru. Liels paldies šova organizētājiem un arī Artim un Tomam. Nebiju gaidījusi tik pozitīvas atsauksmes, ņemot vērā, ka presē viņi par mani tik labi neatsaucās," saka šī vakara uzvarētāja Liene Šomase.

Savukārt Aisha komentē: „Es jau esmu lielajā finālā ar „Dziesma pustumsā", tāpēc šovakar uzvarēt nebija mans mērķis. Man nenormāli patīk „Cīņas kluba" burziņš, atmosfēra, studija un publika. Publika ir vienkārši fantastiska un man ir liels prieks, ka Liene uzvarēja."

Biļešu servisa klasēs var iegādāties biļetes uz „Cīņas kluba" lielo finālu, kurš notiks 21. februārī naktsklubā „GODVIL". Vietu lielajā finālā jau ir nodrošinājuši - Dons ar dziesmu „Kolekcionārs", Aisha „Dziesma pustumsā", Ivo Fomins „Mēs dzīvojam pasakā", Labvēlīgais Tips „Tu man virsū negāzies", Andris Ērglis un Igo „Spēle", S.P.B. „The moon", Dzelzs Vilks „Uijā uijā nikni vilki" Intars Busulis „Davai davai" un šīvakara uzvarētāja Liene Šomase ar dziesmu „Jauna diena".

Šajā šovā simpātiju balvu no „Tupla" un dzīvības apdrošināšanu no no AAS „Balta" saņēma Aisha. Līdzīgi kā iepriekšējos šovos, arī šovakar „Cīņas kluba" ģenerālsponsors „OKarte" finālistiem uzdāvināja revanšmaču boulingā.

"Cīņas kluba" ģenerālsponsors "OKarte", sponsors „MSI Datori", atbalsta „Tupla"

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV