Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

LNT rādīs šovu „Latvijas Zelta talanti 2”

Zane Pētersone, 20.02.2009. 16:41 | komentāri (13)

Pavisam drīz, jau marta vidū, LNT sāks otro sezonu pozitīvo emociju šovam „Latvijas Zelta talanti”.  Šovs „Latvijas Zelta talanti” dod iespēju ikvienam talantīgam Latvijas iedzīvotājam parādīt savu talantu visai Latvijai. Tādēļ – visi talantīgie – sāciet gatavot savus priekšnesumus konkursa atlasei.
LNT rādīs šovu „Latvijas Zelta talanti 2”

Bet jau marta sākumā, telekompānija LNT uzsāks talantu meklēšanu visā Latvijā. „Latvijas Zelta talanti 2” atlases notiks gan Rīgā, gan Liepājā, Rēzeknē, kā arī citās Latvijas pilsētās. Pirmās vietas un datumi jau ir noteikti:

3.03. - Liepāja - Liepājas Olimpiskā halle (no pl.10:00 - 17:00)
4.03. - Jelgava - deju studija "Benefice" (no pl.12:00 - 18:00)
5.03. - Rēzekne - Rēzeknes kultūras nams (no pl.10:00 - 17:00)
6.03. - Valmiera - Vidzemes olimpiskā halle (no pl.10:00 - 17:00)
 
Seko līdzi jaunumiem un nenokavē konkursa atlases! Informācija par pārējām atlases vietām, pilsētām un laikiem – jau drīzumā!

Starp mums dzīvo ļoti daudz talantīgu un apdāvinātu cilvēku, kuri līdz šim bijuši nepamanīti. Par to varējām pārliecināties šovā „Latvijas Zelta talanti”, kas norisinājās pagājuša gada nogalē, kad uz skatuves varējām redzēt gan dziedātājus, dejotājus, beatbox izpildītājus, jo-jo meistarus un daudzus citus dažādu talantu pratējus! Par šova pirmās sezonas uzvarētāju kļuva Dainis - talantīgs celtnieks no Preiļiem, kurš savaldzināja skatītājus ar skaisto balsi un savu dziedāšanas talantu.

Ja Tev vai tavam kaimiņam, draugam, vai kādam citam tuvam cilvēkam piemīt kāds īpašs un neparasts talants, nāciet uz „Latvijas Zelta talanti 2” konkursa atlasēm, jo šī būs iespēja pierādīt, ka mūsu valstī ir daudz spējīgu cilvēku, par kuriem jāuzzina katram Latvijas iedzīvotājam. Piedalīties var ikviens – jo šim konkursam nav ne vecuma, ne arī kādu citu ierobežojumu - savu talantu vari demonstrēt gan viens, gan kopā ar ģimeni vai draugu kolektīvā.

Tiekamies jau drīzumā šova „Latvijas Zelta talanti” otrās sezonas atlasēs.

Fotogrāfijā: grupa "PER"

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV