Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

LNT gatavo jaunu, Latvijā vēl nebijušu šovu - „Sapņu līgava”

Zane Pētersone, 27.02.2009. 11:45 | komentāri (14)

Jau aptuveni pēc mēneša telekompānija LNT saviem skatītājiem piedāvās jaunu attiecību šovu „Sapņu līgava”. Bet šobrīd aktīvi tiek meklēti šova dalībnieki.
LNT gatavo jaunu, Latvijā vēl nebijušu šovu - „Sapņu līgava”

Gatavojoties šovam, LNT meklē 20 drosmīgus vīriešus vecumā no 18-40 gadiem, kuri ir gatavi „iekarot” šova galvenās personas - Miss Universe Latvia 2005 un šova „Zvaigžņu lietus” dalībnieces Ievas Kokorēvičas simpātijas. Pieteikties šova dalībai varēs jau no pirmdienas, 2. marta, portālā draugiem.lv. Pieteikšanās ilgs tikai līdz 11. martam. Tādēļ – visi drosmīgie – piesakieties, ja vēlaties iepazīties ar Ievu un pārbaudīt sevi.  Pēc anketu saņemšanas portālā draugiem.lv, puiši tiks aicināti uz pārrunām. Šovam tiks atlasīti 20 vīrieši, kuri kļūs par šova „Sapņu līgava” dalībniekiem un iegūs iespēju iepazīties ar Ievu.

Ieva Kokorēviča par dalību šovā saka: „Es esmu piedalījusies daudzos skaistumkonkursos, aktīvi nodarbojos ar labdarību un esmu iepazinusi dažādus cilvēkus. Man šovs ir liels izaicinājums, ceru, ka vīrieši, kuri būs gatavi pārbaudīt sevi un pieteiksies, ir gatavi pārsteigumiem. Es domāju, ka mums kopā izdosies interesanti pavadīt laiku.”.

Telekompānija LNT pavasara sezonā piedāvās divus atraktīvus šovus – „Latvijas Zelta talanti” otro sezonu, kuru vadīs Lauris Reiniks un „Sapņu līgavu”, kas telekompānijai ir liels izaicinājums gan tādēļ, ka šāds šovs tiek veidots pirmo reizi, gan tādēļ, ka pieteikties ir aicināti puiši! LNT ir svarīgi pārsteigt skatītājus un neatstāt tos vienaldzīgus – tādēļ esam pārliecināti, ka šie abi projekti piesaistīs lielu skatītāju uzmanību.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV