Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LNT pozitīvo emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2” atlasēs piedalījās gandrīz 1500 cilvēku

Zane Pētersona, 09.03.2009. 11:34 | komentāri (1)

Ir noslēgušās visas atlases kārtas talantu meklēšanas konkursā „Latvijas Zelta talanti 2” un jau šo svētdien, 15. martā, notiks pirmā šova tiešraide no vēju pilsētas Liepājas. Atsaucība atlasēm bija milzīga - kopumā uz atlasēm atnāca gandrīz 1500 talantīgu cilvēku.
LNT pozitīvo emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2” atlasēs piedalījās gandrīz 1500 cilvēku

Pirmajā atlases kārtā, kura norisinājās Rīgā, pagājušās nedēļas pirmdienā, tika demonstrēti 264 dažādi priekšnesumi, tajos kopumā piedalījās ap 500 cilvēkiem. Liepājā vērtēšanai tika nodoti 97 priekšnesumi, bet kopā tajos piedalījās ap 270 cilvēkiem, savukārt Jelgavā uzstājās un savas talantus rādīja 87 priekšnesumos, kopā piedaloties ap 250 cilvēkiem, Rēzeknē tika pieteikti 56 priekšnesumi, kuros kopumā piedalījās ap 150 cilvēkiem un Valmierā demonstrēja 85 priekšnesumos, kuros kopā piedalījās 220 cilvēki.

Telekompānijas LNT pozitīvo emociju šova "Latvijas Zelta talanti 2" atlases kārtās netrūka arī pārsteigumu. Latvijas iedzīvotāji pierādīja, ka mēs patiešām esam talantīga tauta. Tā, piemēram, Liepājas atlasē kāds puisis, kurš sauc sevi par kafijas mākslinieku, kafijas piena putās uzzīmēja īstu mākslas darbu. Savu talantu demonstrēja arī kāda meitene, kura prot dziedāt dziesmas un runāt tekstus no otra gala. Rēzeknes atlasē pārsteigumu sagādāja 19. gadīgs puisis, kurš zina visu kalendāru vārdus no galvas un prot nosaukt, kurā datumā katram ir vārda diena. Vēl kāds puisis, skolā grābjot lapas, ir iemācījies veikli žonglēt ar ķerru. Savu dejošanas talantu demonstrēja arī kāds puisis, kurš atzina, ka ir vienīgais vīrietis Latvijā, kurš dejo vēderdejas!

Kuri talanti iekļūs šovā, un, kuri tiks tālāk uz pusfinālu, varēsim uzzināt jau no šīs svētdienas, kad LNT ēterā būs redzams pirmais „Latvijas Zelta talanti” otrās sezonas raidījums! Pirmais raidījums, šo svētdien no plkst. 21.00, notiks tiešraidē no Liepājas Olimpiskā centra Rožu zāles, bet nākamsvētdien, otrais raidījums, tiešraidē būs no Valmieras Olimpiskā centra! Ikviens interesents, kurš vēlas piedzīvot, redzēt un sajust īstas emocijas, var doties uz šova tiešraidi norises vietās, iegādājoties biļetes „Biļešu servisa” vai „Statoil” kasēs. Biļešu cena – 3 Ls, bet Zelta Zivtiņas īpašniekiem – 2 Ls.

Šova žūrijā būs šarmantā mūzikas pedagoģe, dziedātāja Jolanta Gulbe, LNT laika ziņu moderators un raidījuma Tautas Balss vadītājs Māris Grigalis, bet trešais šova žūrijas loceklis pagaidām vēl netiek atklāts. Šova žūrija noteiks, kuram dalībniekam ir vai nav talants, bet tieši jūs, skatītāji būsiet tie, kuri balsojot par saviem favorītiem, noteiksiet talantīgākos!

„Latvijas Zelta talanti” otrās sezonas pirmais raidījuma LNT kanālā jau šo svētdien plkst. 21.00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV