Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Šosvētdien „Latvijas Zelta talanti 2 ” žūrijā viesosies Jānis Ozols no grupas „Cosmos”

Anete Pukāne, 12.03.2009. 14:51

Pozitīvo emociju šova “Latvijas Zelta talanti” otrā sezona ir klāt! Šova žūrijā, tāpat kā iepriekšējā sezonā, būs trīs zinoši vērtētāji. Divi nemainīgie šova žūrijas locekļi būs Jolanta Gulbe un Māris Grigalis, bet kā trešais vērtētājs pirmajā šovā piedalīsies Jānis Ozols no vokālās grupas "Cosmos".
Šosvētdien „Latvijas Zelta talanti 2 ” žūrijā viesosies Jānis Ozols no grupas „Cosmos”

Jolanta Gulbe ir mūzikas pedagoģe, viena no profesionālākajām latviešu dziedātājām ar spēcīgu, tembrāli bagātu balsi. Viņa ir apguvusi gan akadēmisko dziedāšanu, gan soul un Latin jazz dziedāšanas stilu. Šobrīd viņa ir vienīgā izpildītāja Latvijā, kas dzied bossa nova dziedāšanas manierē. Jolantas aizraušanās ir džezs, un šobrīd viņa apgūst sarežģīto portugāļu valodu. Savulaik Jolanta darbojās kā vokālā pedagoģe realitātes šovā “Talantu Fabrika”, kā arī apmācīja Arņa Medņa popmūzikas studijas jaunos censoņus.

Māris Grigalis, kuru pazīst visi LNT skatītāji, ir gan atraktīvs laika ziņu stāstnieks, gan interaktīvā raidījuma “Tautas balss” vadītājs. Viņš ir bijis arī LNT šova “Zvaigžņu lietus” abu sezonu vadītājs. LNT šovmenis un runas vīrs izceļas ar savu spēju pilnībā atraisīties un improvizēt kameru priekšā. Nupat atraktīvais Māris ieguva TV skatītāju balvas “Zelta vilnis” balvu kā “Gada TV seja”.

Grupā "Cosmos" dzied veseli trīs Jāņi: Jānis Šipkēvics, Jānis Strazdiņš un baritons Jānis Ozols. Šoreiz žūrijas pienākumus pildīs kormūzikas dzīves aktīvists - diriģents Jānis Ozols. Jānis savulaik ir dibinājis vairākus korus, kuru vadītājs viņš ir joprojām.

Žūrijas galvenais uzdevums būs vērtēt, vai šova dalībniekam ir vai nav talants. Bet vienīgi skatītāji būs tie, kuri, balsojot par saviem favorītiem, noteiks vistalantīgākos!

Jau svētdien, 15. martā plkst. 21 vakarā ieslēdz kanālu LNT un iepazīsties šīs sezonas dalībnieku neparastajām spējām un prasmēm.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV