Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Noskaidroti LNT šova „Sapņu līgava” dalībnieki

Zane Pētersone, 19.03.2009. 15:06 | komentāri (10)

Ir noskaidroti LNT jaunā attiecību šova „Sapņu līgava” 20 dalībnieki, kuriem būs iespēja pārbaudīt sevi piedaloties šovā, un iespējams kādam no viņiem izdosies kļūt par Ievas Kokorēvičas – Lielisko vīrieti.
Noskaidroti LNT šova „Sapņu līgava” dalībnieki

Kopā portālā www.draugiem.lv pieteicās gandrīz 1500 drosmīgu vīriešu vecumā no 18-40 gadiem, kuri bija gatavi iemantot šova galvenās personas Mis Universe Latvia 2005 un šova „Zvaigžņu lietus” dalībnieces Ievas Kokorēvičas simpātijas. 

Lai noteiktu šova finālistus, notika trīs atlases kārtas. Izvēlēties 20 dalībniekus bija ļoti grūti, jo konkurence starp bija sīva, tādēļ, ka Latvijā patiešām ir daudz feinu un interesantu vīriešu! Ievai tika solītas vismaz 40 pastaigas jūras krastā, romantiskas vakariņas, un pat nakšņošana salmu būdiņā, kā arī šova atlasēs bija iespēja dzirdēt vairāku puišu dziedātās dziesmas un dzejas lasījumus īpaši veltītus Ievai.

„Sākumā es biju skeptiski noskaņota, taču, piedaloties atlasē, biju patīkami pārsteigta. Vairāki puiši ir tiešām interesanti un saistoši, es labprāt gribētu iepazīt viņus tuvāk. Šovs man būs liels izaicinājums un es ar nepacietību gaidu mūsu kopīgos piedzīvojumus,” saka Ieva.

Dalībnieki, kuri piedalīsies šovā un mēģinās iemantot Ievas Kokorēvičas uzmanību un sirdi, ir:

Raitis Bernāts – 22 gadus jauns students, militārists, kura hobijs ir sports un dejošana. Par savu talantu atzīst spēju sasmīdināt un uzmundrināt jebkurā dzīves situācijā.
Mārtiņš Samulis – 27 gadus jauns vīrietis, kura hobijs ir rallijs un teniss. Par savu labāko īpašību uzskata sēju vienmēr smaidīt.
Mārtiņš Šulte – 19 gadīgs TV un video operators, Kultūras akadēmijas students. Māksla – zīmēšana, fotografēšana, mūzikas sacerēšana – ir viņa aizraušanās!
Voldemārs Siliņš – 23 gadus jauns snovbordists. Četrkārtējs Latvijas čempions snovbordā. Sevi raksturo kā labsirdīgu, smaidīgu un, ar labu humora izjūtu.
Konstantīns Ruckis – 20 gadus jauns students, kuram patīk dejot, peldēt un ceļot. Sevi raksturo kā romantisku, izpalīdzīgu un godīgu.
Rolands Bošs – 24 gadi, patīk lasīt grāmatas, makšķerēt, skatīties TV. Viņa dzīves moto ir – labāk nožēlot to, ko neesi izdarījis, nekā to, ko esi.
Uģis Bulbiks – 32 gadīgs pārdošanas menedžeris, kura hobijs ziemā ir hokejs, bet vasarā – braukāšana ar motociklu.
Rolands Kaimiņš – 24 gadus jauns frizieris. Šovā pieteicies, jo vēlas pārbaudīt, uz ko viņš ir gatavs sievietes dēļ.
Raitis Reinis – 22 gadus jauns, studē Latvijas Kristīgajā akadēmijā, strādā par velokurjeru. Sevi raksturo kā atbildīgu, mērķtiecīgu un atklātu.
Jānis Kuzma – 22 gadīgs jaunietis, kura hobijs ir foto, dzeja, filmas, filozofija un meditācija. Sevi raksturo kā mīlīgu, pozitīvu un ar labu humora izjūtu.
Ivars Bērziņš – 22 gadi, reklāmas aģentūras direktors un DJ. Savā dzīvē lepojas ar to, ka vienmēr sasniedz savus uzstādītos mērķus.
Jānis Kononovs – 23 gadīgs students, kura hobijs ir joga un dejas. Sevi raksturo kā pašpārliecinātu, patstāvīgu un taisnīgu.
Guntars Glazunovs – 26 gadi, strādā reklāmas jomā. Viņa hobijs ir kulinārija, hokejs, motosports un muzicēšana. Sevi raksturo kā noslēpumainu un kaislīgu.
Māris Paegle – 21 gadu jauns fotogrāfs. Sevi raksturo kā savādnieku, bet draugi viņu raksturo kā spēcīgu, atraktīvu, jauku un laipnu personību. Par dzīvi saka, ka tā ir kā rožu dārzs – ar asumiem un ziediem.
Andris Reizenbergs – 26 gadus jauns bārmenis, kura hobijs ir pludmales volejbols, kalnu slēpošana un videofilmu veidošana. Dzīves moto ir: Viss, kas notiek, notiek uz labu!
Alvis Buls – 25 gadīgs uzņēmējs. Sevi raksturo kā zinātkāru, centīgu un atjautīgu. Citiem iesaka dzīvot, priecāties un neizlaisties.
Guntis Tjarva – 24 gadīgs skolotājs, kurš savu dzīvi nespēj iedomāties bez tautas dejām. Lepojas ar to, ka ir skolotājs un sniedz zināšanas jaunajai paaudzei.
Artūrs Rozenbahs – 26 gadus jauns uzņēmējs. Sevi raksturo kā sapņainu, atklātu un asprātīgu. Viņa sapņu sieviete ir meitene, kas ir patiesi skaista, bet to neizmanto, lai manipulētu ar cilvēkiem.
Valdis Sils – 22 gadus jauns students, kura hobijs ir improvizācijas teātris un sports. Sevi raksturo kā skaļu, jautru un pašpārliecinātu.
Andris Breške – 21 gadu jauns students, kurš spēj analizēt cilvēkus un būt atšķirīgs. Ir mērķtiecīgs, komunikabls un optimistisks.

Šova filmēšanas laikā, šova dalībnieki un Ieva Kokorēviča, divas nedēļas izbaudīs labākajā SPA viesnīcā Baltijas reģionā, vienīgajā 5* viesnīcā Jūrmalā, pašā jūras krastā „Baltic Beach Hotel Spa & Resort”. Šī ir vieta, kas palīdz nostiprināt veselību un smelties iedvesmas, viesnīcas atrašanās kāpu zonā ļauj izbaudīt mieru un klusumu, atpūtai piedāvājot komfortablus numurus un harmoniskas atpūtas atmosfēru. Šajā viesnīcā tiek piedāvātas vairāk nekā 400 SPA procedūras, bet 25 metru garais baseins ar siltu jūras ūdeni, kas plūst no jūras dzelmēm, sniegs Jums iespēju izpeldēties Baltijas jūrā pat ziemā. Baltic Beach Sport piedāvā treneru pakalpojumus nodarbībām grupās un individuāli.

Viesnīca piedāvā arī izbaudīt izsmalcinātus ēdienus restorānos ar neaizmirstamu skatu uz jūru.

Līgava dzīvos jaunajos uzlabotajos Luksa apartamentos ar plašu terasi un burvīgu skatu uz jūru. Šova dalībnieki izbaudīs SPA procedūras un SPA kompleksu, romantiskas vakariņas un neaizmirstamus mirkļus!

Šovs „Sapņu līgava” LNT kanālā būs skatāms, jau pavisam drīz – aprīlī!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV