Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Šo svētdien šova „Latvijas Zelta talanti 2009 ” žūrijā viesosies Intars Busulis

Zane Pētersone, 01.04.2009. 16:30 | komentāri (4)

Jau šo svētdien, 5. aprīlī, plkst. 21:00 būs vērojams ceturtais pozitīvo emociju šova “Latvijas Zelta talanti 2009” raidījums, tiešraidē no Talsiem, kurā kā ierasts redzēsim 10 dažādus un pārsteidzošus priekšnesumus.
Šo svētdien šova „Latvijas Zelta talanti 2009 ” žūrijā viesosies Intars Busulis

Priekšnesumus vērtē žūrija, kuras sastāvā ir trīs zinoši vērtētāji. Divi pastāvīgie šova žūrijas locekļi – mūzikas pedagoģe un viena no profesionālākajām latviešu dziedātājām Jolanta Gulbe un LNT atraktīvais laika ziņu moderators un raidījuma „Tautas balss” vadītājs Māris Grigalis.

Šonedēļ kā trešais šova žūrijas pārstāvis piedalīsies viens no Latvijas profesionālākajiem un populārākajiem dziedātājiem Intars Busulis, kurš ir dzimis Talsos un savu muzikālo izglītību ieguvis, pabeidzot Talsu bērnu mūzikas skolas trombona klasi un studējot Ventspils Mūzikas koledžā. Intars ir daudzu konkursu laureāts – 2005. gadā uzvarēja Starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā „Jaunais vilnis”, Latvijas Radio 2 pop un rokdziesmas aptaujā „SEB Muzikālā banka 2008” uzvarēja ar dziesmu „Brīvdiena”. LNT šovā „Cīņas klubs” Intars kļuva par 2008. gada atraktīvākā mūziķa titula ieguvēju. Šogad, ar dziesmu „Sastrēgums”, uzvarēja Latvijas Eirovīzijas atlasē un maijā pārstāvēs Latviju 2009. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā Maskavā.

Jau svētdien, 5. aprīlī plkst. 21:00 kanālā LNT – pozitīvo emociju šovs „Latvijas Zelta talanti 2009”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV