Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

LNT šova „Latvijas Zelta talanti 2009” ceturtais raidījums – jau šo svētdien

Zane Pētersone, 02.04.2009. 11:09 | komentāri (1)

Jau šo svētdien, 5. aprīlī, plkst. 21:00 LNT būs vērojams pozitīvā emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2009” ceturtā raidījuma tiešraide no Talsiem.
LNT šova „Latvijas Zelta talanti 2009” ceturtais raidījums – jau šo svētdien

Kā iepriekš tika ziņots, šo svētdien žūrijā viesosies Intars Busulis un viņam būs jāizvērtē sekojoši dalībnieku priekšnesumi:

1. Edgars Mekelis no Talsiem, kurš rādīs futbola Freestyle, izpildot trikus ar futbola bumbu.
Puisis ar savu talantu - futbola freestyle jeb žonglēšanu ar futbola bumbu, nodarbojas jau 5 gadus. Talantu apguvis pašmācības ceļā, skatoties internetā video un mēģinot redzēto atkārtot mājas pagalmā. Puiša draugi atbalsta viņa talantu, bet ģimene sniedz padomus, ko vēl viņš var paveikt ar bumbu. Šovā pieteicās, jo vēlas pierādīt, ka viņš ir Latvijā labākais freestylists.

2. Grupa "The Afternoon" no Rīgas izpildīs skaistu dziesmu dažādu mūzikas instrumentu pavadībā.
Puiši dzied jau kopš bērnības, bet ar dažādu mūzikas instrumentu - ģitāras, mutes ermoņikas, klavieres spēlēšanu - nodarbojas samērā nesen. Puišu lielākais sapnis ir uzstāties uz lielās skatuves un, šobrīd, uzvarēt šovā "Latvijas Zelta talanti 2009".

3. Oksana Ļepska no Rīgas pārsteigs visus ar skanīgu un skaistu balsi.
Meitene dzied jau no 6 gadu vecuma un dienā sava talanta izkopšanai trenējas apmēram 3 stundas. Viņa ir piedalījusies jau vairākos konkursos, festivālos un labdarības koncertos gan Latvijā, gan arī Krievijā, Lielbritānijā un ASV. Šovam "Latvijas Zelta talanti 2009" pieteicās, jo vēlas kļūt populāra Latvijā.

4. Evija Misiņa no Saulkrastiem demonstrēs savu dziedāt prasmi, izpildot skaistu dziesmu.
Meitene ar dziedāšanu nodarbojas jau 10 gadus. Lielākais sasniegums līdz šim ir bijusi piedalīšanās "Olgas disenītē", kurā viņa ieguvusi 3. vietu. Viņa vēlas veidot savu karjeru mūzikas nozarē un viņas lielākais dzīves sapnis ir dziedāt kopā ar Madonnu.

5. Dmitrijs Bubins no Salaspils žonglēs ar daudz mazām bumbiņām.
Puisis ar talantu - žonglēšanu, nodarbojas 5 gadus, kad uzsācis cirka studijas Salaspilī. Savu talantu izkopj, trenējoties vidēji pusotru stundu dienā. Par savām labākajām rakstura īpašībām uzskata spēju mācīties un analizēt dažādas situācijas. Vislielākais puiša sasniegums līdz šim ir piedalīšanās Rīgas cirka rīkotajā festivālā.

6. Agate Cukura no Grobiņas demonstrēs vēderdejas prasmes.
Meitene ar dejošanu nodarbojas nepilnus 3 gadus. Viņa sevi raksturo kā mērķtiecīgu, pozitīvi noskaņotu un smaidīgu. Pieteicās šovā "Latvijas Zelta talanti 2009", jo vēlas uzkrāt pieredzi un dalīties priekā, ko viņai sniedz šī deja.

7. Roberts Lukša no Ventspils pārsteigs visus, uzzīmējot īstu mākslas darbu kafijas piena putās.
Puisis ar savu talantu nodarbojas jau nepilnus četrus gadus un sava talanta izkopšanai velta gandrīz visu dienu un visu savu laiku, jo viņš strādā bārā, kur šis hobijs jau izvērties kā darbs. Viņš ir kļuvis par trīskārtēju Latvijas Barista (kafijas māksla, kafijas pagatavošana un pasniegšana) vicečempionu. Pieteicās šovā, jo visiem esot jāredz, kādu dzērienu var pagatavot vienkārši no kafijas un piena.

8. Romāns Siroporšņevs no Liepājas rādīs savas break dance dejas prasmes.
Puisis savu talantu apguvis pašmācības ceļā un ar to nodarbojas jau 2 gadus. Viņš sevi raksturo kā hiperaktīvu. Pieteicās šovā "Latvijas Zelta talanti 2009", jo vēlas, lai viņš tiktu pamanīts.

9. Deju grupa "Night and day" no Jelgavas ir sagatavojusi īpašu pārsteigumu.
Deju grupas dalībnieki sevi raksturo kā atsaucīgus un pozitīvi noskaņotus. Pieteicās šovā, jo vēlas gūt atzinību un pierādīt, ka dejošana arī ir talants, pat ja to dejo komandā.

10. Kārlis Jurjāns no Rīgas spēlēs džezu uz klavierēm.
Puisis klavieres spēlē jau no 5 gadu vecuma un katru dienu, apmeklējot mūzikas skolu, trenējas 2 stundas. Puiša lielākais sapnis ir uzstāties prestižos koncertos ārzemēs. Pieteicās šovā "Latvijas Zelta talanti 2009", jo vēlas pierādīt sevi plašākai auditorijai.

Skaties šovu jau šo svētdien, 5. aprīlī plkst. 21:00 LNT kanālā un nosaki talantīgākos!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV