Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Šova „Sapņu līgava” aizkadri

Ingūna Sermole, 03.04.2009. 11:53 | komentāri (11)

Šova „Sapņu līgava” pirmo sēriju varēs redzēt kanālā LNT jau šo sestdien, 4. aprīlī, plkst. 21.10. Kā notikumi risināsies un vai starp Ievu un kādu no šova dalībniekiem uzplauks patiesas jūtas, uzzināsim laika gaitā. Bet tagad - daži interesanti fakti par šovu.
Šova „Sapņu līgava” aizkadri

Šovā “Sapņu līgava” katrā sērijā kādam no dalībniekiem būs jāpamet šovs. Šovā paliks tie dalībnieki, kas kļūs arvien simpātiskāki Ievai un katras sērijas beigās saņems šokolādes sirdi! Šokolādes sirdis ir speciāli veidotas fabrikā “Laima”. Tās ir 15 cm lielas un 500 gramus smagas un ir "Laimas" meistaru roku darbs. Sirdis ir gatavotas tikai un vienīgi šovam "Sapņu līgava". Izgatavošanas process kopumā aizņēma trīs dienas. Sirdis ir veidotas no marcipāna masas, kas arī ir pašas "Laima" gatavota. Pēc sirds formas izveidošanas no marcipāna tā divas dienas tiek žāvēta un pēc tam divreiz glazēta ar biezu tumšas šokolādes kārtu, pēc tam bija nepieciešama vēl viena diena, lai šokolāde nožūtu un sacietētu.

Savukārt telpa, kurā notiek katras sērijas beigu ceremonija un puiši uzzina, kurš turpinās šovu, bet kuram šovs ir jāpamet, ir iekārtota ar salona „D.E.B.C” palīdzību. Un kopējā mēbeļu un aksesuāru vērtība šajā telpā ir 56 260 Ls!

Pirmajās vakariņās šova dalībniekiem viesnīcā „Baltic Beach Hotel”, ko redzēsim arī pirmajā šova sērijā jau rīt, tika pasniegti sekojoši izsmalcināti ēdieni - Fines de Clair austere ar citronu, svaigu spinātu salati ar bekona mērci un svaigiem šampinjoniem un šitaki sēnēm, laša tar-tars uz kraukšķīga baltmaizes grauzdiņa, spinātu-dārzeņu krēmzupa, baltvīnā tvaikota menca ar burkānu un seleriju biezeni, marinēti cūkgaļas gabaliņi ar garšaugu kartupelīšiem, rozmarīnā ceptām pupiņu pākstīm un sarkanvīna mērci, plānas krepes ar glazētiem āboliem un apelsīnu karameles mērci.

Kā puišiem veiksies pirmajās vakariņās ar Ievu „Baltic Beach Hotel” restorānā „Caviar Club” un, kam jau pirmajā sērijā šovu būs jāatstāj, uzzināsim jau rīt – 4. aprīlī, šova „Sapņu līgava” pirmajā sērijā!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV