Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Ir noteikti ceturtā LNT „Latvijas Zelta talanti 2009” šova pusfinālisti

Zane Pētersone, 06.04.2009. 10:15 | komentāri (1)

Vakar, 5. aprīlī, tiešraidē no Talsiem bija vērojams ceturtais šova „Latvijas Zelta talanti 2009” raidījums, kurā tika rādīti desmit īpaši un pārsteidzoši priekšnesumi no visas Latvijas.
Ir noteikti ceturtā LNT „Latvijas Zelta talanti 2009” šova pusfinālisti

Šova „Latvijas Zelta talanti 2009” žūrija, kuras sastāvā bija dziedātāja Jolanta Gulbe, LNT laika ziņu moderators un raidījuma „Tautas balss” vadītājs Māris Grigalis un dziedātājs Intars Busulis, ar talantu novērtēja visus 10 priekšnesumu izpildītājus, līdz ar to ļaujot skatītāju vērtējumam noteikt 3 talantīgākos, kuriem tika dota iespēja iekļūt šova pusfinālā. Pēc skatītāju balsojuma šova „Latvijas Zelta talanti 2009” pusfinālā piedalīsies šie dalībnieki:

Grupa „The afternoon”, kurā spēlē un dzied 3 talantīgi jaunieši – Ivars Ozoliņš, Arnis Ozoliņš un Emīls Desainis no Rīgas. Puiši dzied jau kopš bērnības, bet ar dažādu mūzikas instrumentu - ģitāras, mutes ermoņikas, klavieres spēlēšanu - nodarbojas tikai samērā nesen. Puišu lielākais sapnis ir uzstāties uz lielās skatuves un, šajā gadījumā, uzvarēt šovā "Latvijas Zelta talanti 2009".

Evija Misiņa no Saulkrastiem. Meitene ar dziedāšanu nodarbojas jau 10 gadus. Lielākais sasniegums līdz šim ir bijusi piedalīšanās "Olgas disenītē", kurā viņa ieguvusi 3. vietu. Viņa vēlas veidot savu karjeru mūzikas nozarē un viņas lielākais dzīves sapnis ir dziedāt kopā ar Madonnu.

Agate Cukura no Grobiņas. Meitene ar vēderdeju dejošanu nodarbojas nepilnus 3 gadus. Viņa sevi raksturo kā mērķtiecīgu, pozitīvi noskaņotu un smaidīgu. Pieteicās šovā "Latvijas Zelta talanti 2009", jo vēlas uzkrāt pieredzi un dalīties priekā, ko viņai sniedz dejotprasme.

Jau šo svētdien, 12. aprīlī, plkst. 21:00 LNT kanālā skaties un nosaki talantīgākos piektā šova „Latvijas Zelta talanti 2009” raidījuma tiešraidē no Cēsīm! Šis ir pēdējais šovs pirms pusfināliem un, šī būs iespēja pēdējiem 3 dalībniekiem iekļūt cīņā par titulu „Latvijas Zelta talants 2009”.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV