Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LNT šova "Latvijas Zelta talanti 2009" pēdējais raidījums pirms pusfināliem notiks jau šo svētdien

Zane Pētersone, 08.04.2009. 14:04

Jau šo svētdien, 12. aprīlī, plkst. 21:00 LNT kanālā, tiešraidē no Cēsīm, varēsim sekot līdzi šova „Latvijas Zelta talanti 2009” pēdējam raidījuma pirms šova pusfināliem. Arī šajā raidījumā, kā ierasts, redzēsim 10 dažādus spilgtus un pārsteidzošus priekšnesumus, ko ir sagatavojuši šova dalībnieki. Bet pēc tam, jau 19. aprīlī būs pirmais šova pusfināls!
LNT šova "Latvijas Zelta talanti 2009" pēdējais raidījums pirms pusfināliem notiks jau šo svētdien

Piektajā - pēdējā raidījumā pirms pusfināliem - uzstāsies:

1. Ēriks Skorodjonoks no Rīgas demonstrēs talantu manevrēt un pārvarēt šķēršļus ar velosipēdu. Puisis ar savu talantu nodarbojas jau 10 gadus. Pirmo reizi, 12 gadu vecumā, Ēriks ieraudzījis sacensībās šo ekstrēmo sporta veidu un viņam iepaticies. Lielākais sasniegums līdz šim ir Čehijā iegūtā 16. vieta Pasaules čempionātā.

2. Matīss Dravnieks no Rīgas izpildīs dziesmu beatbox stilā. Puisis savu talantu apguvis pašmācības ceļā un ar to nodarbojas jau aptuveni 2 gadus. Pieteicās šovā "Latvijas Zelta talanti 2009", jo vēlas popularizēt beatbox, kā arī Matīss vēlas parādīt savas spējas arī citiem.

3. Deju grupa "Beat m crew" no Jelgavas demonstrēs break dance dejas prasmes. Grupā piedalās 5 puiši vecumā no 15 līdz 20 gadu vecumam. Ar savu talantu - dejošanu viņi nodarbojas jau vidēji 4 gadus, trenējoties 3 reizes nedēļā pa 3 stundām. Viņu nodarbošanos draugi un ģimene vērtē pozitīvi un viņus atbalsta. Šovam pieteicās, jo vēlas savas spējas parādīt arī citiem.

4. Elīna Antena un Agnese Majarenkova no Jelgavas pārsteigs visus, dejojot duetā. Meitenes dejo jau 2 gadus un katru dienu sava talanta izkopšanai trenējas apmēram vienu stundu. Meiteņu sapnis ir kļūt slavenām un profesionālām dejotājām.

5. Kārlis, Reinis, Pēteris un Elvis no Jelgavas rādīs savu talantu, izpildot dziesmu bungu pavadībā. Puiši savu talantu apguvuši, mācoties mūzikas skolā. Katru dienu talanta izkopšanai viņi velta vidēji 2 stundas. Šovā "Latvijas Zelta talanti 2009" pieteicās, jo vēlas kļūt populārāki un parādīt sevi lielākas publikas priekšā.

6. Radošā apvienība "Zem cita karoga" no Jelgavas rādīs neparastu talantu - muzicēs ar dažāda veida un materiāla priekšmetiem. Jaunieši ar savu neparasto un interesanto talantu nodarbojas jau 3 gadus. Viņu lielākais sasniegums līdz šim ir bijusi uzvara 2009. gada "Folkfestivālā".

7. Rita Staune no Jelgavas izpildīs skaistu un skanīgu dziesmu. Meitene dzied jau no 3 gadu vecuma. Viņas talantu palīdzējusi izkopt mammas māsa, kura bijusi arī viņas pirmā dziedāšanas skolotāja un, ar kuru abas kopā veiksmīgi startējušas vairākos jauno vokālistu konkursos. Viens no meitenes kvēlākajiem sapņiem ir dziedāt mīļu dziesmu izgaismotā stadionā.

8. Anna Ļeonova no Rīgas rādīs savu ķermeņa lokanību, izpildot plastisku etīdi. Meitene ar savu talantu nodarbojas jau 7 gadus, sava talanta izkopšanai veltot 3 reizes nedēļā pa 2 stundām. Viņa sevi raksturo kā izpalīdzīgu, jautru un komunikablu. Šovā "Latvijas Zelta talanti 2009" piedalās, jo vēlas sev pierādīt, ka viņa to var.

9. Ruslans Kozlovskis no Lubānas demonstrēs savu dziedāt prasmi. Puisis savu talantu apguvis, klausoties audio ierakstus un mācoties pie skolotājiem Rīgā. Ruslans dzied jau 6 gadus, talanta izkopšanai veltot 2-3 stundas dienā. Vislielākais sasniegums līdz šim ir bijis konkursa "Do,Re,Mi" laureāta tituls Vīnē un "Dziesma manai paaudzei", kā arī 1. vieta konkursā "Aiviekstes lakstīgalas". Sevi raksturo kā mērķtiecīgu, patiesu un atklātu.

10. Arī Sandijs Šīfers no Rīgas pārsteigs visus ar skaistu un spēcīgu dziedājumu. Puisis dzied jau 3 gadus. Sākumā dziedājis viens, tad dziedājis ansamblī, bet šogad piedalījies kā dziedātājs arī kādā popgrupā. Puiša vislielākais vēl neīstenotais profesionālais sapnis ir ne tikai dziedāt, bet arī komponēt, spēlēt un ierakstīt savas dziesmas. Sevi raksturo kā apzinīgu un mērķtiecīgu.

Šonedēļ šova "Latvijas Zelta talanti 2009" žūrijā piedalīsies grupas „Cosmos” dalībnieks Jānis Ozols un, kā ierasts, redzēsim arī divus patstāvīgos žūrijas locekļus - mūzikas pedagoģi un dziedātāju Jolantu Gulbi un LNT atraktīvo laika ziņu un interaktīvā raidījuma „Tautas Balss” vadītāju Māri Grigali. Žūrijas locekļi noteiks, vai šova dalībniekiem ir vai nav talants, bet tos, kuri pēdējie tiks šova pusfinālā, noteiksiet tikai jūs, skatītāji.

Skaties šovu „Latvijas Zelta talanti 2009” šo svētdien, 12. aprīlī, plkst. 21:00 kanālā LNT.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV