Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

No pirmdienas sāksies balsošana par LNT šova „Latvijas Zelta talanti 2009” pusfināla 16. dalībnieku

Zane Pētersone, 09.04.2009. 16:58

Jau no 15. marta, LNT kanālā, svētdienās plkst. 21:00 ir vērojams pozitīvo emociju šovs „Latvijas Zelta talanti 2009”. Katrā raidījumā tiek demonstrēti 10 dažādi un pārsteidzoši priekšnesumi.
No pirmdienas sāksies balsošana par LNT šova „Latvijas Zelta talanti 2009” pusfināla 16. dalībnieku

Šova tiešraides notikušas no tādām Latvijas pilsētām kā – Liepājas, Valmieras, Kuldīgas, Talsiem, un šo svētdien notiks šova pēdējais – piektais raidījums, pirms pusfināliem, Cēsīs. Katrā no raidījumiem žūrija novērtē, vai dalībniekam ir vai nav talants. Ja žūrija nepiešķir nevienu vai piešķir tikai vienu zvaigzni, tas nozīmē, ka dalībnieks neturpina tālāku dalību šovā un par viņu nav iespējams balsot skatītājiem. Ja žūrija piešķir dalībniekam divas vai trīs zvaigznes, dalībnieks nonāk skatītāju vērtējuma priekšā.

Katru nedēļu, raidījumā tiek noteikti 3 dalībnieki, kuri pēc skatītāju vērtējuma tiek uz šova pusfinālu. Kopā, no visām šova 5 atlasēm, uz pusfinālu tiek 15 dalībnieki. Bet skatītāji var sarosīties, jo būs iespēja noteikt vēl 16. dalībnieku, kuru jūs gribētu redzēt šova pusfinālā. Balsošana par 16. dalībnieku sāksies naktī no 12. uz 13. aprīli interneta mājas lapā www.zeltatalanti.lv un wap.tele2.lv. Balsot varēs līdz 19. aprīlim par dalībniekiem, kuri piedalījās šova raidījumos, bet kuri nav iekļuvuši šova pusfinālā un, kuri šova atlasēs no žūrijas ir saņēmuši vismaz 2 zvaigznes.

Šova 1. pusfinālā, 19. aprīlī tiešraidē no Ogres, piedalīsies 8 dalībnieki, kuri no šova atlasēm pēc skatītāju balsojuma tika iebalsoti pusfinālā. Šajā raidījumā tiks noskaidrots arī 16. šova dalībnieks, par kuru visvairāk būs nobalsots www.zeltatalanti.lv un wap.tele2.lv mājas lapās.

2. šova pusfinālā, 26. aprīlī, tiešraidē no Jēkabpils, piedalīsies 8 dalībnieki, no kuriem 7 ir šova atlasēs noteikti talantīgākie dalībnieki, un viens dalībnieks, par kuru visvairāk būs nobalsots www.zeltatalanti.lv un wap.tele2.lv.

No katra šova pusfināla tiks noteikti 3 dalībnieki, kopā 6 dalībnieki, kuri piedalīsies šova finālā, 3. maijā. Fināls notiks tiešraidē no Rīgas!

Skaties šovu „Latvijas Zelta talanti 2009” svētdienās plkst. 21:00 un nosaki talantīgāko!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV