Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

LNT šova „Latvijas Zelta talanti 2009” fināls notiks jau šo svētdien

Zane Pētersone, 27.04.2009. 11:19

Jau šo svētdien, 3. maijā, tiešraidē no Rīgas notiks pozitīvo emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2009” fināls, kurā piedalīsies 6 paši talantīgākie un labākie dalībnieki un kurā tiks noteikts titula „Latvijas Zelta talanti 2009” ieguvējs un balvas 5 000 Ls īpašnieks.
LNT šova „Latvijas Zelta talanti 2009” fināls notiks jau šo svētdien

Vakar, 26. aprīlī, šova 2. pusfināla tiešraidē no Jēkabpils, tika noskaidroti pēdējie 3 šova finālisti. Šova „Latvijas Zelta talanti 2009” 2. pusfinālā žūrijas sastāvā bija dziedātāja Jolanta Gulbe, LNT laika ziņu moderators un raidījuma „Tautas balss” vadītājs Māris Grigalis un grupas „Cosmos” dalībnieks Jānis Ozols, taču, neskatoties uz žūrijas vērtējumu, skatītājiem bija iespēja balsot par visiem šova 9 pusfināla dalībniekiem.

Šova 2. pusfinālā pēc skatītāju balsojuma uzvarēja, un jau šo svētdien, 3. maijā, fināla tiešraidē no Rīgas, piedalīsies:

Grupa „Drums Clinic” no Jelgavas. Puiši savu talantu apguvuši, mācoties mūzikas skolā. Šovā "Latvijas Zelta talanti 2009" pieteicās, jo vēlas kļūt populārāki un parādīt sevi lielākas publikas priekšā.

Grupa „The Afternoon” no Rīgas. Puiši dzied jau kopš bērnības, bet ar dažādu mūzikas instrumentu - ģitāras, mutes ermoņikas, klavieres spēlēšanu - nodarbojas tikai samērā nesen. Puišu lielākais sapnis ir uzstāties uz lielās skatuves un uzvarēt šovā "Latvijas Zelta talanti 2009".

Ņikita Vasiļjevs no Rēzeknes. Puisis akordeonu sācis spēlēt 11 gadu vecumā. Puiša lielākais sapnis - iekļūt šova "Latvijas Zelta talanti 2009" finālā, ir piepildījies.

Šova „Latvijas Zelta talanti 2009” finālā piedalīsies arī 1. pusfināla uzvarētāji:

Rūdolfs Ozols no Rīgas. Puisis savu talantu izkopj jau 5 gadus, cītīgi mācoties pie pasniedzējiem. Pieteicās šovā "Latvijas Zelta talanti 2009", jo vēlas savu talantu parādīt plašākai publikai.

Evija Misiņa no Saulkrastiem. Meitene ar dziedāšanu nodarbojas jau 10 gadus. Viņa vēlas veidot savu karjeru mūzikas nozarē un viņas lielākais dzīves sapnis ir dziedāt kopā ar Madonnu.

Reinis Reķis no Cēsīm. Puisis ar savu talantu sācis nodarboties 11 gadu vecumā, spēlējot skolas ansamblī. Puiša sapnis - iespēja piedalīties televīzijā ar sitamajiem instrumentiem lielas auditorijas priekšā, ir piepildījies, piedaloties šovā "Latvijas Zelta talanti 2009".

Arī šova finālā žūrijas sastāvā būs Jolanta Gulbe, Māris Grigalis, Jānis Ozols. Žūrijas locekļi izteiks viedokli par katra šova fināla dalībnieka uzstāšanos, taču tikai skatītāji noteiks uzvarētāju.

Ja vēlies piedzīvot patiesi pozitīvas emocijas, nāc uz šova tiešraidi Rīgā, Ķīpsalas hallē. Biļetes vari iegādāties „Statoil” vai „Biļešu Serviss” kasēs!

Kurš no 6 fināla dalībniekiem kļūs par šova „Latvijas Zelta talanti 2009” uzvarētāju? Noskaidro jau šo svētdien, 3. maijā, plkst. 21:00 šova „Latvijas Zelta talanti 2009” FINĀLĀ LNT kanāla tiešraidē, vai šova klātienē, Ķīpsalas hallē!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV