Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Ir noteikti LNT šova „Latvijas Zelta talanti 2009” uzvarētāji

Zane Pētersone, 05.05.2009. 12:19

Pirmdien, 4. maijā, LNT kanālā bija vērojams pozitīvo emociju šova „Latvijas Zelta talanti 2009” fināls. Titulu „Latvijas Zelta talanti 2009” un galveno balvu – 5 000 latu, ieguva mazie bundzinieki - grupa „Drums Clinic” no Jelgavas.
Ir noteikti LNT šova „Latvijas Zelta talanti 2009” uzvarētāji

Par uzvaru finālā sacentās talantīgākie 6 šova dalībnieki, katram izpildot 2 priekšnesumus. Pirmajam priekšnesumam dalībnieki bija gatavojušies īpaši, jo tas bija jāsagatavo pašiem un tam bija jāatšķiras no jau iepriekš redzētā, savukārt otrais priekšnesums dalībniekiem bija jāgatavo skatītāju acu priekšā, duelī sacenšoties ar kādu Latvijā zināmu izpildītāju.

Grupa «Drums Clinic» priekšnesumā sacentās ar vokālās grupas «Cosmos» dalībnieku Reini Sējānu. Akordeonists Ņikita Vasiļjevs stājās pretī akordeonistam Kasparam Gulbim. Evija Misiņa duetā izpildīja skaistu dziesmu kopā ar Normundu Rutuli. Ģitārists Rūdolfs Ozols uzstājās kopā ar «Latvian Blues Band». Reinis Reķis demonstrēja savu talantu, uzstājoties kopā ar bundzinieku Rihardu Zaļupi. Savukārt grupa «The Afternoon» izpildīja dziesmu kopā ar grupas «Astro'n'out» solisti Māru Upmani - Holšteinu.

Žūrija, kuras sastāvā bija dziedātāja Jolanta Gulbe, LNT laika ziņu moderators un raidījuma „Tautas balss” vadītājs Māris Grigalis un grupas „Cosmos” dalībnieks Jānis Ozols, finālā bija īpaši barga un ne visiem šova finālistiem piešķīra zvaigznes, taču, neatkarīgi no žūrijas vērtējuma, bija iespēja balsot par visiem šova fināla dalībniekiem. Tikai pēc skatītāju balsojuma tika noteikts šova uzvarētājs – grupa „Drums Clinic”. Puiši par uzvaru un titulu „Latvijas Zelta talanti 2009” bija ļoti priecīgi un atzina, ka vēl nezinot, kā tikšot tērēta iegūtā naudas balvu.

Sveicam uzvarētājus! Un atcerieties – neturiet savu talantu zem pūra, spodriniet to, lai nākamgad piedalītos šovā „Latvijas Zelta talanti 2010”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV