Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Šova „Sapņu līgava” fināls jau svētdien kanālā LNT

Anete Pukāne, 01.06.2009. 09:32

Romantiskā attiecību šova „Sapņu līgava” fināls, kanālā LNT būs vērojams jau šo svētdien, 7. jūnijā plkst. 21.00. Kuru no puišiem – Alvi vai Jāni – Ieva izvēlēsies un, ko izvēlēsies puisis – līgavu vai naudu?
Šova „Sapņu līgava” fināls jau svētdien kanālā LNT

Šovā sevi parādīt vēlējās gandrīz 1500 vīrieši vecumā no 18 - 40 gadiem, bet dalībai tika atlasīti 20 no viņiem – visatraktīvākie, drosmīgākie un uzmanību piesaistošākie. Izvēloties 20 dalībniekus, Ieva Kokoreviča vadījās pēc savām simpātijām un vērtēja, cik interesanti un atšķirīgi puiši pratuši sevi parādīt šova atlasēs.

Jau šova pirmās sērijas beigās Ieva atraidīja astoņus pretendentus, kuri nespēja attaisnot viņas cerības. Pakāpeniski šovu pamest nācās vēl desmit pilnīgi atšķirīgiem puišiem, kuru gaitām varējām sekot līdzi deviņas sestdienas. Potenciālie līgavaiņi visa šova laikā ir veikuši vairākus uzdevumus un pārbaudījumus: viņi ir iepazinušies ar Ievas draudzeni Santu Toni, piedalījušies trakā fotosesijā, Rīgas centrā tirgojuši rozes, pārvarējuši savas lielākās bailes, lecot no liela augstuma, apciemojuši bērnu centra mazos iemītniekus, veduši pastaigā patversmes suņus, atbildējuši uz sarežģītiem un ne tik sarežģītiem jautājumiem par vidusskolā apgūto vielu, iejutušies dzejnieku lomās un iepazīstinājuši Ievu ar savām ģimenēm.

Tagad viņi ir palikuši divi – Alvis Buls un Jānis Kuzma, un izlemt to, kuram uzticēt savu sirdi, nu ir patiešām sarežģīti. Lai lēmumu būtu pieņemt kaut nedaudz vieglāk, Ievai palīgā nāks viņas mamma. Kādu padomu „Mis Universe Latvia 2005” titula ieguvējai sniegs viņas mamma? Kādu lēmumu pieņems pati Sapņu līgava? Kuram no puišiem ir nopietni nodomi attiecībā uz Ievu, bet kurš no viņiem tīko saņemt 5000 Ls? Vai romantiskais stāts noslēgsies ar uzplaukstošu mīlestību, uzzināsim jau svētdien, 7. jūnijā, plkst. 21.00 kanālā LNT!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV