Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

TV3 Koru kari 2 turpina meklēt labākos dziedātājus

Marta Zandersone, 30.06.2009. 16:14 | komentāri (3)

Pagājušajā nedēļā Latviju pāršalca ziņa, ka sācies darbs pie šī gada gaidītākā notikuma otrās sezonas TV3 Koru Kari 2! Jau 3.jūlijā Jelgavā pulcēsies pirmie dziedāt gribētāji, lai cīnītos par iespēju dziedāt Žorža Siksnas korī, un visu mēnesi turpināsies atlases konkursi! Šobrīd tiek ziņots par jaunām atlases vietām, kuras jau drīzumā notiks Latvijas pilsētās! Nenokavējiet muzikālās spēkošanās TV3 Koru kari 2 atlasi savā pilsētā!
TV3 Koru kari 2 turpina meklēt labākos dziedātājus

Jau rudenī Latviju pāršalks vienotība dziesmās un mūzikā un TV3 skatītājus iepriecinās muzikālā šova turpinājums - TV3 Koru Kari 2! Bet pirms tam populāri mūziķi savās dzimtajās pilsētās atlasīs dziedāt gribētājus un izveidos korus, kuri ik nedēļu tiksies krāšņajā TV3 studijā, lai noskaidrotu stiprāko. Nenokavējiet TV3 Koru kari 2 atlasi savā pilsētā, lai radītu labāko no labākajiem koriem!

Piedalīties var ikviens!

Jelgavai un Žoržam Siksnam, Rīgai un Jolantai Gulbei, un Madonai ar Ievu Kerēvicu pievienojas vēl divi pilsētu pārstāvji – Aigars Grāvers no Jēkabpils un Ingus Ulmanis no Limbažiem!

Visi dziedāt gribētāji, kas vēlas piedalīties šī gada gaidītākā sadziedāšanās šova otrajā sezonā TV3 Koru Kari 2 un dziedāt uz lielās skatuves ar labākajām Latvijas zvaigznēm, tiek aicināti uz dalībnieku atlasi, kura notiks:

Jelgavā 3.jūlijā 11:00, Jelgavas kultūras namā, Kr.Barona ielā 6 ar Žoržu Siksnu;
Rīgā 10.jūlijā 11:00, skaņu ierakstu studijā Sound Division Studious, Āraišu ielā 34 kopā ar Jolantu Gulbi;
Madonā 12.jūlijā 13:00, Madonas kultūras namā, Raiņa ielā 12 ar Ievu Kerēvicu;
Jēkabpilī 19.jūlijā 13:00, Jēkabpils tautas namā, Vecpilsētas laukumā 3 kopā ar Aigaru Graveri;
Limbažos 25.jūlijā 11:00, Limbažu kultūras namā, Rīgas ielā 9 ar Ingu Ulmani.

Informācija par citām atlases vietām un konkursu norises laikiem drīzumā sekos TV3.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV