Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Zināmas visas TV3 „Koru kari 2” atlases vietas

Marta Zandersone, 06.07.2009. 10:26

Sācies aktīvs darbs pie šī gada gaidītākā notikuma otrās sezonas TV3 „Koru Kari 2”. 3.jūlijā Jelgavā notika pirmais atlases konkurss, kurā dalībnieki cīnījās par iespēju dziedāt Žorža Siksnas korī! Jau 10.jūlijā Jolanta Gulbe gaidīs dziedāt gribošos rīdziniekus. Šobrīd tiek ziņots par atlikušajām atlases vietām, kuras jūlijā notiks Latvijas pilsētās. Nenokavējiet muzikālās spēkošanās TV3 „Koru kari 2” atlasi savā pilsētā!
Zināmas visas TV3 „Koru kari 2” atlases vietas

Jau rudenī Latviju pāršalks vienotība dziesmās un mūzikā un TV3 skatītājus iepriecinās muzikālā šova turpinājums - TV3 „Koru Kari 2”. Bet pirms tam populāri mūziķi savās dzimtajās pilsētās atlasīs dziedāt gribētājus un izveidos korus, kuri ik nedēļu tiksies krāšņajā TV3 studijā, lai noskaidrotu stiprāko. Nenokavējiet TV3 „Koru kari 2” atlasi savā pilsētā, lai radītu labāko no labākajiem koriem!

Piedalīties var ikviens!
Jelgavai un Žoržam Siksnam, Rīgai un Jolantai Gulbei un Madonai ar Ievu Kerēvicu pievienojas vēl četru pilsētu pārstāvji – Aigars Grāvers no Jēkabpils, Ingus Ulmanis no Cēsīm, Andris Ēglis no Liepājas un Liene Šomase no Valmieras!

Visi dziedāt gribētāji, kas vēlas piedalīties šī gada gaidītākā sadziedāšanās šova otrajā sezonā TV3 „Koru Kari 2” un dziedāt uz lielās skatuves ar labākajām Latvijas zvaigznēm, tiek aicināti uz dalībnieku atlasi, kura notiks:
Rīgā 10.jūlijā 11:00, skaņu ierakstu studijā Sound Division Studious, Āraišu ielā 34 kopā ar Jolantu Gulbi;
Madonā 12.jūlijā 13:00, Madonas kultūras namā, Raiņa ielā 12 ar Ievu Kerēvicu;
Jēkabpilī 19.jūlijā 13:00, Jēkabpils tautas namā, Vecpilsētas laukumā 3 kopā ar Aigaru Graveri;
Cēsīs 24.jūlijā 11:00, Cēsu izstāžu namā, Pils laukumā 3 ar Ingu Ulmani;
Liepājā 26.jūlijā 12:00, Liepājas jaunatnes centrā, Rožu laukums 5/6 kopā ar Andri Ērgli;
Valmierā 31.jūlijā 12:00, Valmieras kultūras namā, Rīgas ielā 10 ar Lieni Šomasi.

Informācija par citām atlases vietām un konkursu norises laikiem drīzumā sekos TV3! Un apmeklē www.tv3.lv/korukari, lai varētu apskatīt foto un video materiālus no atlases konkursiem, uzzinātu jaunāko informāciju no pašas atlases norises vietas, iesaistītos diskusijās, kā arī, lai zinātu, kur un cikos notiek atlases konkursi visā Latvijā – to ērti var aplūkot īpaši izveidotā Latvijas kartē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV