Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

LNT šovam "Latvijas princese 2009" jau pieteikušās gandrīz 500 dalībnieces

Zane Pētersone, 07.07.2009. 11:45 | komentāri (3)

Ir pagājušas tikai nedaudz vairāk nekā 24 stundas, kopš, portālā www.draugiem.lv var pieteikties LNT šovam "Latvijas Princese 2009" un pieteikušās ir jau gandrīz 500 iespējamās dalībnieces!

Visas iespējamās dalībnieces, kuras pieteikušās šovam, ir gatavas pieņemt izaicinājumu, pārbaudīt sevi un cīnīties par Princeses kroni. Bet kuras divdesmit iekļūs finālā un, kura kļūs par "Latvijas Princesi 2009"? Mūsdienu princeses stāsts tikai sākas..., jo priekšā ir vairākas atlases un pārbaudījumi.

Jau ziņots, ka šovs "Latvijas Princese" pagājušajā gadā ieguva ļoti lielu skatītāju interesi un tas neatstāja vienaldzīgu nevienu skatītāju. Pēc TNS Latvia datiem, kopā šovu "Latvijas Princese" vidēji skatījušies 1 138 100 Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par 4 gadiem.

Ja arī Tu esi drosmīga, uzņēmīga un vēlies piedalīties aizraujošā piedzīvojumā, piesakies, aizpildot dalībnieces anketu portālā www.draugiem.lv/special/princese/ līdz 15.jūlijam! Pastāsti par sevi, pievieno fotogrāfiju, un, vēlams arī, video, kurā pamato, kādēļ tieši Tu esi pelnījusi kļūt par princesi. Pārliecini mūs, ka esi īstā Princese. Iespējams, ka tieši Tu būsi viena no 20 meitenēm, kurai šovs jau šovasar dos iespēju izbaudīt stāstu par mūsdienu princesi!

"Latvijas Princese"- stāsts par mūsdienu princesi. Izmanto savu iespēju un piesakies!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV