Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šova „Latvijas Princese 2009” atlasē veidojas garas rindas

Zane Pētersone, 20.07.2009. 17:34 | komentāri (28)

Šodien, 20. jūlijā, garas rindas veidojās ne tikai pie augstskolām, bet arī viesnīcas Europa Royale Hotel Riga telpās, kur notika pirmā atlase telekompānijas LNT šovam „Latvijas Princese 2009”. Uz šova atlasi bija ieradušās gandrīz 700 meitenes, kuras bija gatavas pierādīt sevi un piedalīties šovā „Latvijas Princese 2009”.
Šova „Latvijas Princese 2009” atlasē  veidojas garas rindas

Portālā draugiem.lv pieteicās gandrīz 1 500 meitenes, bet uz šova pirmo atlasi bija atnākušas gandrīz 700 meitenes! Viņas bija mērojušas ceļu no dažādām Latvijas pusēm – pat no Liepājas un Preiļiem, lai pierādītu, ka ir gatavas pieņemt izaicinājumu. Šova pirmās atlases žūriju pārstāvēja gan šova veidotāji, gan šova „Latvijas Princese” uzvarētāja Katrīna Puriņa un fināliste Madara Grīnberga, gan arī šova vadītājs Valdis Škutāns. Lai piesaistītu žūrijas uzmanību, meitenes lasīja dzeju, dziedāja, dejoja un pat izpildīja akrobātiskus trikus. Kā atzina šova žūrijas pārstāvji, izvēlēties 20 meitenes, kuras iekļūs finālā, būs ļoti grūti.

Šonedēļ notiks arī nākamās atlases kārtas, lai noskaidrotu, kuras 20 meitenes uzsāks dalību šovā. Šovs „Latvijas Princese 2009” jau rudenī būs skatāms LNT.

Stāsts par mūsdienu princesi - „Latvijas Princese 2009” - ir sācies!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV