Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Tautiskais televīzijas šovs "Minūte slavas" sāk savu ceturto sezonu

Edžus Vējiņš, 26.08.2009. 08:04

Latvijas pārstāvji cīnās visspilgtāko tautas talantu šovā par vislielāko balvu Krievijas televīzijas vēsturē "Minūte slavas" jaunā sezona - 4.septembrī, piektdienā, plkst.21:55 "Pirmajā Baltijas kanālā".

Tautiskais televīzijas šovs "Minūte slavas" sāk savu ceturto sezonu. Dabas dotie talanti skatītāju un žūrijas vērtējumam piedāvā žilbinošus priekšnesumus, kas viens otru pārspēj oriģinalitātē. Pirmo reizi Krievijas televīzijas vēsturē šova uzvarētājs nopelnīs 10 miljonus rubļu!

"Minūte slavas" - tas nav raidījums zvaigznēm! Tā ir vieta, kur savus neparastos talantus demonstrē parasti skatītāji.- Iluzionisti, spēkavīri, akrobāti, dziedātaji, žonglieri, parodētāji - katrs var iziet uz skatuves un godīgā cīņā pierādīt, ka tieši viņa priekšnesums ir cienīgs saņemt galveno balvu un tautas atzinību!

TALANTI MEKLĒ PIELŪDZĒJUS

Šajā gadā talantu meklēšana notika sevišķi rūpīgi. Spriediet paši:

•Talantu atlase raidījuma ceturtajai sezonai risinājās 13 dažādās pilsētās. Uz Baltijas atlasi, kas risinājās Rīgā, ieradās vairāk nekā 100 visdažādākajās jomās apdāvinātu cilvēku no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

•Uz "Minūte slavas" Maskavas biroja telefonu pienāca vairāk nekā 15 000 zvanu, bet uz atlasi ieradās pāri par 10 000 pretendentu!

Tik rūpīgas atlases rezultāts ir spīdoši talanti, kurus skatītāji ieraudzīs jaunajā sezonā:

• meitene, kura dzied un runā ar aizvērtu muti;

• zobenu rijējs;

• iluzionisti, kuri var sacensties ar Deividu Koperfīldu;

• triku meistars uz virves;

• sieviete, kura minūtes laikā spēj izrunāt gandrīz simts ātrrunas teicienus;

• jauns rīdzinieks, kurš spēj uzminēt domas;

• Allas Pugacovas dubultniece - tas ir tikai talantu saraksta sākums!

KAS BŪS TIESNEŠI?

Šajā sezonā žūrijas sastāvā ir JAK prezidents Aleksandrs Masļakovs un žurnālists Leonīds Parfjonovs, bet trešais žūrijas loceklis katrreiz būs cits - kāds televīzijas, kino vai šovbiznesa pārstāvis.

"Minūte slavas" vadītāji būs Aleksandrs Oļeško un Ville Haapasalo.

LIELAIS GALA-KONCERTS

4. septembrī "Pirmajā Baltijas kanālā" notiks "Minūte slavas" jaunās sezonas prezentācija – aizraujošs gala-koncerts:

• Pirmo reizi projekta vēsturē uz vienas skatuves kopā pulcēsies visu trīs iepriekšējo sezonu uzvarētāji: akordeonists Maksims Tokarevs, ekvilibrists Dmitrijs Bulkins un neticami lokanās meitenes no kolektīva "Grācija".

• Ciemos būs ieradušies līdzīgu TV projektu pārstāvji no Lielbritānijas, Dānijas, Vācijas, Ķīnas un Polijas - viņi demonstrēs priekšnesumus, ar kuriem tika gūta uzvara dzimtenē.

• Uz šova skatuves apvienosies iepriekšējo sezonu dalībnieki un Krievijas zvaigznes – par godu pirmajam sezonas ēteram viņi ir sagatavojuši speciālus numurus. Kopā ar tautas talantiem uzstāsies Aleksandrs Oļeško, Timurs Rodrigess, Ksenija Sobčaka, Kornēlija Mango, Jūlija Kovaļčuka, Marks Tišmans un citi.

• Uz "Minūte slavas" gala-koncertu speciāli no Oslo atbrauks "Eirovīzijas-2009" uzvarētājs Aleksandrs Ribaks!

• Gala-koncerta vadītāji - Dima Bilans un Ville Haapasalo.

Tas, protams, nav viss, ko jaunās sezonas "Minūte slavas" pirmajā raidījumā ieraudzīs skatītāji. Tautas talantu skate ar mūsējo līdzdalību sākas!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV