Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

LNT dziedāšanas svētku "Dziedošās ģimenes" pusfinālu žūriju pārstāvēs Katrīne Pasternaka, Uldis Marhilevičs un Raimonds Pauls

Zane Pētersone, 26.08.2009. 08:33 | komentāri (4)

Jau šo svētdien, 30.augustā, plkst. 20:20 LNT tiešraidē Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos "Dziedošās ģimenes" dalību uzsāks 24 skanīgas ģimenes no visas Latvijas. Ģimene, kas iemantos vislielāko žūrijas atzinību un skatītāju mīlestību iegūs galveno balvu - 10 000 eiro!
LNT dziedāšanas svētku "Dziedošās ģimenes" pusfinālu žūriju pārstāvēs Katrīne Pasternaka, Uldis Marhilevičs un Raimonds Pauls

Jau ziņots, ka projekts "Dziedošās ģimenes" noritēs divos posmos. Pirmais posms ietvers divus pusfinālus, kur katrā no tiem piedalīsies 12 ģimenes. Pirmo pusfinālu varēsim vērot jau šo svētdien, bet otro pusfinālu LNT tiešraidē rādīs 6.septembrī. No katra pusfināla pēc skatītāju un žūrijas vērtējuma tālāk tiks izvirzītas 6 ģimenes, kopā 12 ģimenes, kuras uzsāks dalību Lielajos dziedāšanas svētkos, kas sāksies 13.septembrī.

"Dziedošās ģimenes" tiešraides vadīs dziedātājs Lauris Reiniks, bet projekta žūrijā būs divi pastāvīgie žūrijas locekļi - LNT sirsnīgo labestības projektu "Labestības diena" un "Eņģeļi pār Latviju" vadītāja Katrīne Pasternaka, un komponists un pianists Uldis Marhilevičs. Savukārt trešais žūrijas loceklis projekta pirmajās divās nedēļās, kad noritēs pusfināli un cīņa par iekļūšanu 12 skanīgāko ģimeņu lokā, būs maestro Raimonds Pauls!

Ar dziedošajām ģimenēm kopā ir Latvijas Mobilais Telefons, saldējums Ekselence de luxe, Līvu akvaparks un galveno balvu nodrošina Latvijas Krājbanka.

Mēs ticam, ka stipras ģimenes veido stipru Latviju! Turiet īkšķus un atbalstiet savus novadniekus LNT Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos jau šo svētdien, 30.augustā, plkst. 20:20!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV