Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LNT šo sestdien rādīs dokumentālo filmu kā top sirsnīgais projekts „Dziedošās ģimenes”.

Zane Pētersone, 28.08.2009. 13:30

Sestdien, 29. augustā, plkst. 21:15 LNT rādīs dokumentālo filmu „24 stundas līdz...” par to kā top šī rudens sirsnīgākais projekts „Dziedošās ģimenes”. Bet jau svētdien, 30. augustā, plkst. 20:20 LNT tiešraidē būs skatāms Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku pirmais pusfināls.
LNT šo sestdien rādīs dokumentālo filmu kā top sirsnīgais projekts „Dziedošās ģimenes”.

Dokumentālajā filmā projekta radošā komanda stāstīs par to kā norit sagatavošanās darbi, kādas emocijas ir viņu sirdīs gatavojoties lielajam svētdienas uznācienam! Uzzināsiet, kā top „Dziedošo ģimeņu” tiešraides studija un skatuve, kurā tiks izmantoti vēl nebijuši efekti. Iepazīstināsim ar ģimenēm, kuras piedalīsies projektā un stāstīsim kā tās gatavojas rudens skaistākajiem dziedāšanas svētkiem! Prieks, satraukums un sirsnība – tādas būs emocijas dokumentālajā filmā par Latvijas dziedošo ģimeņu svētkiem „24 stundas līdz...”.

Bet jau svētdien, plkst. 20:20 uz lielās skatuves Rīgā „Sapņu fabrikā” un LNT tiešraidē uzstāsies pirmās 12 dziedošās ģimenes:

Pašānu ģimene no Ventspils. Mamma Inga ir bērnudārza audzinātāja, bet tētis Andis – jūrnieks. Abu dēli Klāvs un Kārlis dzied popgrupā „Jūras akmentiņi”.

Sunīšu ģimene no Rīgas. Projektā piedalīsies divi brāļi – Ritvars un Kaspars, un brālēns Kaspars.

Eriņu ģimene no Rēzeknes rajona Dricāniem. Tētis Andris un mamma Aina Eriņi uzstāsies kopā ar meitām Agnesi un Aiju. Lai Eriņu dzimtas ansamblis būtu kuplāks un skanīgāks, dziedāšanas svētkos kopā ar viņiem piedalīsies arī meitu māsīca Dace un brālēns Linards.

Beitiku ģimene no Limbažu rajona Pāles. Mamma Indra un tētis Egons dziedās kopā ar savu kuplo ģimeni - bērniem Maretu, Raivo, Ievu, Jāni, Māru, Aiju, Oskaru, Dāvi, Baibu un Kristīni.

Vītolu ģimene no Madonas rajona Liezēres pagasta. Ģimenes tēvs Jānis un mamma Dace uzstāsies kopā ar bērniem Kalvi, Jāni Ausmintu, Rasu, Madaru un Vari.

Grīnhofu ģimene no Ogres, kurā piedalīsies mamma Liene, tētis Reinis un bērni Agate, Dāvis un Valters.

Kanceviču – Lipsku ģimene no Jelgavas piedalīsies mamma Ingūna, meita Santa, dēls Miks un meita Elza.

Sudmaļu ģimene no Liepājas. Projektā uzstāsies māsa Kristīne un brāļi Kristaps, Ivars un Reinis.

Tomsonu ģimene no Cēsīm. Dvīņu māsas Elita un Anda dziedās kopā ar saviem bērniem Emīliju Kati, Arti un Paulu.

Žibinko ģimene no Cēsu rajona Priekuļu pagasta ir interesanta ar to, ka tētis Jānis ir vecākais projekta „Dziedošās ģimenes” dalībnieks – viņam ir 70 gadi. Kopā ar tēti piedalīsies meitas Inese un Dace un viņu bērni.

Zelču ģimene no Balvu novada Bērzpils. Dziedāšanas svētkos dziedās mamma Antra, tētis Jānis, meitas Kristīne, Sabīne un Elīza.

Ozoliņu ģimene no Saldus. Dziedāšanas svētkos ģimeni pārstāvēs ģimenes sievietes - mamma Gunda, meitas Endija, Kristīne un Laila, un Endijas trīsgadīgā meitiņa Luīza.

Kuras sešas ģimenes tiks izvirzītas tālāk un uzsāks dalību Lielajos dziedāšanas svētkos, kas sāksies 13. septembrī? Skaties un atbalsti savus novadniekus!

Projekta žūrijā būs LNT labestības projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi pār Latviju” vadītāja Katrīne Pasternaka, komponists un pianists Uldis Marhilevičs un maestro Raimonds Pauls!

Mēs ticam, ka stipras ģimenes veido stipru Latviju! Turiet īkšķus un atbalstiet savus novadniekus LNT Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos jau svētdien, 30. augustā, plkst. 20:20!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV