Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Ir noslēdzies otrs LNT rudens sirsnīgākā projekta „Dziedošās ģimenes” pusfināls

Zane Pētersona, 07.09.2009. 15:42

Vakar vakarā, 6. septembrī, LNT ekrānos bija baudāmas patiesas un pozitīvas emocijas šī rudens sirsnīgākā projekta „Dziedošās ģimenes” otrā pusfināla tiešraidē. Īstu patiesumu un profesionalitāti projektā rada tas, ka ģimenes nebaidās kāpt uz skatuves, lai dziedātu un spēlētu mūzikas instrumentus dzīvajā. Šis faktors projektam piešķir īpaši sirsnīgu nozīmību un atzinību gan skatītāju, gan profesionālu mūziķu vidū. No otrā pusfināla 12 ģimenēm pēc žūrijas un skatītāju balsojuma tālākai dalībai tika izvirzītas 6 ģimenes: Tīsu, Krastiņu, Legzdiņu, Eglīšu, Dukuru un Igauņu ģimenes.
Ir noslēdzies otrs LNT rudens sirsnīgākā projekta „Dziedošās ģimenes” pusfināls

Jau šo svētdien, 13. septembrī, plkst. 20:20 sāksies Lielie dziedāšanas svētki. Tajos dalību uzsāks 12 ģimenes, kuras projekta divos pusfinālos ieguva vislielāko žūrijas un skatītāju atbalstu, un tās ir:

Sudmaļu ģimene no Liepājas, Beitiku ģimene no Limbažu rajona Pāles, Grīnhofu ģimene no Ogres, Vītolu ģimene no Madonas rajona Liezēres pagasta, Eriņu ģimene no Rēzeknes rajona Dricāniem, Riču ģimene no Rīgas, Tīsu ģimene no Talsiem, Krastiņu ģimene no Valmieras, Legzdiņu ģimene no Dobeles rajona Jaunbērzes, Eglīšu ģimene no Alūksnes, Dukuru ģimene no Cēsu rajona Raiskuma un Igauņu ģimene no Rēzeknes rajona Gaigalavas.

Mēs ticam, ka stipras ģimenes veido stipru Latviju! Turiet īkšķus un atbalstiet savus novadniekus LNT Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos jau šo svētdien, 13.septembrī, plkst. 20:20!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV