Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Latvijas pārstāvis saņem žūrijas ovācijas talantu šovā “Slavas minūte”

Edžus Vējiņš, 10.09.2009. 14:32 | komentāri (1)

Rīdziniekam Maksam Maksimovam skatītāju zāle un žūrija sarīkoja ovācijas visspilgtākajā TV talantu meklēšanas šovā “Slavas minūte”, kas šo piektdien skatāms Pirmajā Baltijas kanālā.

Latviju šīs sezonas „Minūte slavas” raidījumos pārstāvēs akrobāti, neierastas balss īpašnieki, dejotāji, mākslinieki. Šova pirmajā pārraidē ar jaunās sezonas dalībnieku līdzdalību piektdien, 11. septembrī, savu talantu ar skatiena vai gara spēku saliekt metāla priekšmetus demonstrēs rīdzinieks Makss Maksimovs. „Pēc manas uzstāšanās zāle un žūrija piecēlās kājās un aplaudēja!” – savos iespaidos pēc pirmā raidījuma ieraksta dalās Makss Maksimovs.   

Šovā savas neparastās dotības rāda cilvēki, kas iepriekš nav guvuši plašu atzinību, tomēr viņiem piemīt kādas spilgtas vai neparastas spējas. Šī ir jau ceturtā raidījuma sezona. Tās dalībnieki tika atlasīti sevišķi rūpīgi.

Lai atrastu šos apdāvinātos cilvēkus, šova producenti devās uz 13 dažādiem Krievijas un tās kaimiņvalstu reģioniem. Baltijas atlase aizvadītajā vasarā risinājās Rīgā.

„Slavas minūte” izpilddirektors Valērijs Buhtojarovs: „Savas unikālās, dabas dotās vai mērķtiecīgi izkoptās spējas Rīgā demonstrēja vairāk nekā simts visdažādākajās jomās apdāvinātu cilvēku no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Tie bija vērienīgi talantu svētki. Tieši no Rīgas atlases tika izvēlēts vislielākais dalībnieku skaits tālākajai līdzdalībai šovā”. 

Talantu šovs „Slavas minūte” Pirmajā Baltijas kanālā skatāms piektdienu vakaros plkst. 21.55.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV