Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Atklāti LNT sirsnīgā projekta „Dziedošās ģimenes” Lielie dziedāšanas svētki

Zane Pētersone, 14.09.2009. 12:59 | komentāri (2)

Vakar, 13. septembrī, LNT ekrānos sākās sirsnīgā projekta „Dziedošās ģimenes” Lielie dziedāšanas svētki, kuros dalību uzsāka 12 skanīgākās ģimenes, kuras bija izturējušas visas atlases un dziedāšanas svētku pusfinālus. Lielos dziedāšanas svētkus atklāja projekta patronese bijusī Latvijas Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga.
Atklāti LNT sirsnīgā projekta „Dziedošās ģimenes” Lielie dziedāšanas svētki

Atklājot Lielos dziedāšanas svētkus Vaira Vīķe-Freiberga sacīja: „Labvakar, dziedošās ģimenes! Esmu lepna par godu, kas man ir izteikts, uzaicinot mani būt par šī šova patronesi. Ģimene, kas dzied kopā, – paliks kopā! Ģimene, kas dzied kopā, nodod tālāk šo kopības sajūtu, ko mūsdienu pasaule cenšas mums laupīt! Mums ir jāturas kopā, lai mēs neizklīstu gan kā ģimene, gan kā tauta! Novēlu visiem baudīt priekšnesumus, bet dalībniekiem veiksmi! Tupināsim dziedāt visi!”.

Lielo dziedāšanas svētku atklāšanas koncertu uzsāka 12 skanīgākās ģimenes, kuras bija izturējušas visas projekta atlases un projekta pusfinālus. Jau ziņots, ka Lielajos dziedāšanas svētkos katru nedēļu pēc skatītāju un žūrijas balsojuma rezultātiem, projektu nāksies atstāt vienai ģimenei, lai decembrī noskaidrotu Latvijas dziedošāko ģimeni. Vakar projektu atstāja sirsnīgā Tīsu ģimene no Talsiem.

Jau šo svētdien, 20. septembrī, plkst. 20:20 projektā „Dziedošās ģimenes” uzstāsies 11 ģimenes:

Sudmaļu ģimene no Liepājas, Beitiku ģimene no Limbažu rajona Pāles, Grīnhofu ģimene no Ogres, Vītolu ģimene no Madonas rajona Liezēres pagasta, Eriņu ģimene no Rēzeknes rajona Dricāniem, Riču ģimene no Rīgas, Krastiņu ģimene no Valmieras, Legzdiņu ģimene no Dobeles rajona Jaunbērzes, Eglīšu ģimene no Alūksnes, Dukuru ģimene no Cēsu rajona Raiskuma un Igauņu ģimene no Rēzeknes rajona Gaigalavas.

Mēs ticam, ka stipras ģimenes veido stipru Latviju! Turiet īkšķus un atbalstiet savus novadniekus LNT Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos jau šo svētdien, 20. septembrī, plkst. 20:20!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV