Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

LNT sirsnīgo projektu „Dziedošās ģimenes” kopumā skatījušies vairāk nekā 1 030 000 skatītāju

Zane Pētersone, 18.09.2009. 10:17

Pēc TNS Latvia datiem, kopš 30. augustā LNT kanālā aizsākās sirsnīgais projekts „Dziedošās ģimenes”, to kopumā skatījušies 1030 100 Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par 4 gadiem.* Šo svētdien plkst. 20:20 norisināsies jau ceturtais projekta „Dziedošās ģimenes” raidījums, kur ikvienu skatītāju priecēs 11 dziedošas un skanīgas ģimenes, kuras ir īpaši gatavojušās šīs nedēļas priekšnesumiem, jo izpildīs Latvijas izcilāko komponistu dziesmas.
LNT sirsnīgo projektu „Dziedošās ģimenes” kopumā skatījušies vairāk nekā 1 030 000 skatītāju

Šonedēļ projektā „Dziedošās ģimenes” - Dukuru ģimene izpildīs dziesmu „Dziesma par to gadījumu Džordāno Bruno”, Krastiņu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Nenāciet klāt man rudenī”. Igauņu ģimene izpildīs dziesmu „Savādā”, bet Grīnhofu ģimene pārsteigs ar dziesmu „Dzied ar mani tautumeita”. Savukārt Riču ģimene dziedās dziesmu „Nepalaid garām”, bet Beitiku ģimene izpildīs skanīgo - „Tik un tā”. Vītolu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Sena kalpu dziesma”, Eglīšu ģimene dziedās ”Es atnācu uguntiņu”, bet Legzdiņu māsas izpildīs dziesmu „Vēlais pīlādzis”. Eriņu ģimene dziedās „Elpo”, bet Sudmaļu ģimene pārsteigs visus ar dziesmu „Laika dziesmiņa”

Turiet īkšķus un atbalstiet savus novadniekus! Tiekamies jau svētdien, 20. septembrī plkst. 20:20, LNT kanālā Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes”!


* „Rch(000)” projektam „Dziedošās ģimenes” 30. augusts – 13. septembris

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV