Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Latvijas pārstāve šovā “Slavas minūte”: ”Mani nodēvēja par šova saldo ēdienu!”

Edžus Vējiņš, 21.09.2009. 10:56

Rīdziniece Anna Ļeonova (20) saņēmusi augstu skatītāju zāles un žūrijas vērtējumu visspilgtākajā TV talantu meklēšanas šovā “Slavas minūte”, kas  piektdien, 25. septembrī, būs skatāms Pirmajā Baltijas kanālā.
Latvijas pārstāve šovā “Slavas minūte”: ”Mani nodēvēja par šova saldo ēdienu!”

Šovā Anna Ļeonova demonstrēja sarežģītu cirka akrobātikas priekšnesumu. „Kad tika vērtēta mana uzstāšanās, žūrijas locekle, pazīstamā aktrise Lidija Šukšina mani nodēvēja par šova saldo ēdienu! Tas bija lieliski!” – savos iespaidos dalās Anna Ļeonova.

Piedalīties šova dalībnieku atlasē, kas aizvadītajā vasarā notika Rīgā, Annai ieteicis viņas treneris. Anna Ļeonova: „Šovā nepiedalos naudas dēļ – ja godīgi, es pat nezinu, cik liela ir galvenā balva. Strādāju tāpēc, ka gūstu no tā kaifu, un pati no visas sirds mīlu priekšnesumu, ar kuru uzstājos”. 

Latvijas skatītājiem Anna ir pazīstama no veiksmīgās dalības šovā „Latvijas Zelta talanti”. Taču „Slavas minūtē” Anna uzstājas ar jaunu, oriģinālu numuru. Šajā Pirmajā Baltijas kanāla raidījumā bez Annas Ļeonovas redzēsim vēl vienu pārstāvi no Latvijas – neparastas balss īpašnieku Antonu Tkačenko. 

Kā zināms, šova dalībnieku atlases process risinājās 13 dažādos Krievijas un tās kaimiņvalstu reģionos. Tieši Rīgas atlasē, kurā piedalījās visu trīs Baltijas valstu pārstāvji, tika izvēlēts vislielākais dalībnieku skaits tālākajai līdzdalībai šovā.

Šovā savas neparastās dotības demonstrē cilvēki, kas iepriekš nav guvuši plašu atzinību, tomēr viņiem piemīt kādas spilgtas vai neparastas spējas. Šī ir jau ceturtā raidījuma sezona. Pirmo reizi Krievijas televīzijas vēsturē šova uzvarētājs nopelnīs 10 miljonus rubļu (apmēram 156 tūkstošus latu).

Talantu šovs „Slavas minūte” Pirmajā Baltijas kanālā skatāms piektdienu vakaros plkst. 21.55.

Foto: BMA

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV