Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LNT šovs „Latvijas Princese 2009” sāksies 3. oktobrī

Zane Pētersona, 25.09.2009. 09:23 | komentāri (1)

Sākot ar 3. oktobri, sestdienu vakaros plkst. 21:15 LNT ēterā sāksies aizraujošs stāsts par mūsdienu princesi. 20 jaunas, skaistas un talantīgas meitenes, kuras izturējušas visas atlases kārtas, uzsāks cīņu par princeses kroni 1000 eiro vērtībā. Kura šogad kļūs par „Latvijas Princesi 2009”?
LNT šovs „Latvijas Princese 2009” sāksies 3. oktobrī

Šova dalībniecēm būs jātiek galā ar dažādiem pārbaudījumiem un izaicinājumiem, lai pierādītu, ka ir princeses kroņa cienīgas. Viņām būs jādejo valsis, jāveic pārbaudījumi mežā un darbi lauku sētā. Skatītājus un ekspertus būs jāpārsteidz ar savu talantu un jāpārzina galda etiķetes smalkumi. Meitenēm būs jālasa lekcija par kādu šobrīd aktuālu tēmu un jāveic citi uzdevumi, kur tiks pārbaudīta gan viņu fiziskā sagatavotība, gan spēja reaģēt dažādās situācijas un sevi pierādīt. 

Daļa šova filmēšanas norisinājās vēsturiskā Benjamiņu namā - viesnīcā Europa Royale Hotel Riga, kura telpās gandrīz pirms gadsimta notika valsts smalkākās pieņemšanas un balles.

Lai noteiktu, kura meitene iegūs kroni un titulu „Latvijas Princese 2009”, meiteņu prasmes vērtēs ne tikai šova vadītājs Valdis Škutāns, bet arī visdažādāko jomu speciālisti un eksperti: aktrise Rēzija Kalniņa, aktieris Intars Rešetins, „Latvijas Princese 2008” uzvarētāja Katrīna Puriņa, atpūtas kompleksa „Rakši” saimnieks Kristaps Blaus, fitnesa treneris Kaspars Ozoliņš un citi.

Kā meitenes tiks galā ar dažādiem pārbaudījumiem un izaicinājumiem? Kā veidosies viņu savstarpējās attiecības? Vai konkurence starp meitenēm sāksies jau no pašas pirmās šova sērijas? Kura iegūs Princeses kroni 1 000 eiro vērtībā, kuru veidojis mākslinieks Oskars Degro no „Kristāla modes studijas”? Skaties, sestdien 3. oktobrī šovu „Latvijas princese 2009” un uzzini kuras meitenes sapnis par princeses kroni sabruks jau pirmajā sērijā?


Kas uzvarēs - skaistums un atjautība vai grācija un viltība?

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV