Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LNT sirsnīgo projektu „Dziedošās ģimenes” noskatās arvien vairāk skatītāju

Zane Pētersone, 25.09.2009. 11:16

Sirsnīgo LNT projektu „Dziedošās ģimenes” iemīļojuši ļoti daudz TV skatītāju – to katru nedēļu LNT ekrānos vēro simtiem tūkstošu Latvijas iedzīvotāji, lai turētu īkšķus, atbalstītu savējos novadniekus un dziedātu līdzi skanīgajām Latvijas ģimenēm. Pēc TNS Latvia datiem, pagājušās nedēļas, 20. septembra, raidījums ir sasniedzis visaugstāko vidējo reitingu, salīdzinoši ar iepriekšējiem „Dziedošo ģimeņu” raidījumiem. 20. septembra raidījuma vidējais reitings ir 14,6%.* Šonedēļ sacensību par titulu „Latvijas dziedošākā ģimene” turpinās 10 ģimenes.
LNT sirsnīgo projektu „Dziedošās ģimenes” noskatās arvien vairāk skatītāju

Šonedēļ projekta žūrijā būs skatītāju iemīļotais trio – komponists un pianists Uldis Marhilevičs, Maestro Raimonds Pauls un LNT sirsnīgo labestības projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi pār Latviju” vadītāja Katrīne Pasternaka. Ar īpašu uzstāšanos skatītājus priecēs Nacionālā teātra aktrise Dita Lūriņa – Egliena. 

Jau svētdien, 27. septembrī, plkst. 20:20 LNT kanālā skatītājus priecēs 10 dziedošas un skanīgas ģimenes, kuras izpildīs dziesmas no kino un teātra izrādēm: Dukuru ģimene uzstāsies ar ļoti skaistu dziesmu „Rise it up” no kinofilmas „August Rush”, Vītolu ģimene izpildīs dziesmu „Zelta sietiņš” no animācijas filmas „Zelta sietiņš”, Eglīšu ģimene dziedās dziesmu „Veltījums” no kinofilmas „Ziemassvētku jampadracis”, Igauņu ģimene pārsteigs ar dziesmu „Rūžeņa” un „Vismīļākā māte Marija” apvienojumu no kinofilmas „Cilvēka bērns”. Savukārt,  Grīnhofu ģimene izpildīs dziesmu „Vālodzīte” no kinofilmas „Limuzīns Jāņu nakts krāsā”, Sudmaļu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Nē, manis nav” no izrādes „Sfinksa”, bet Riču ģimene dziedās čigānu dziesmu „De ves erat” no kinofilmas „Tabor uhodit v nebo” („Tabors aiziet debesīs”). Legzdiņu ģimene izpildīs dziesmu „Jel dod man bučiņ” no kinofilmas „Tās dullās Paulīnes dēļ”, Beitiku ģimene izpildīs spēcīgo dziesmu „Latvju zeme vaļā stāv” no rokoperas „Lāčplēsis”, bet Eriņu ģimene dzie
dās dziesmu „Cietumnieku dziesma” no teātra izrādes „Šveiks”.

Turiet īkšķus un atbalstiet savus novadniekus! Tiekamies jau svētdien, 27. septembrī, LNT kanālā Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes”!


*  RTG (%) projektam „Dziedošās ģimenes” 20. septembris, auditorija 4+

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV