Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

LNT projektu „Dziedošās ģimenes” atstāj sirsnīgā Eglīšu ģimene no Alūksnes

Zane Pētersone, 28.09.2009. 10:12 | komentāri (3)

Vakar vakarā, 27. septembrī, LNT kanālā skatītājus priecēja sirsnīgais projekts „Dziedošās ģimenes”, kurā 10 skanīgas un dziedošas ģimenes izpildīja skaistas dziesmas no kino filmām un teātra izrādēm. Vakar pēc skatītāju un žūrijas vērtējuma zemāko punktu skaitu ieguva un dziedošo projektu atstāja sirsnīgā Eglīšu ģimene no Alūksnes.
LNT projektu „Dziedošās ģimenes” atstāj sirsnīgā Eglīšu ģimene no Alūksnes

Projekta žūrijā bija skatītāju iemīļotais trio – komponists un pianists Uldis Marhilevičs, Maestro Raimonds Pauls un LNT sirsnīgo labestības projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi pār Latviju” vadītāja Katrīne Pasternaka.

Jau šo svētdien, 4. oktobrī, plkst. 20:20 projektā „Dziedošās ģimenes” uzstāsies un skanīgo sacensību par „Latvijas dziedošākās ģimenes” titulu turpinās 9 ģimenes:

Sudmaļu ģimene no Liepājas, Beitiku ģimene no Limbažu rajona Pāles, Grīnhofu ģimene no Ogres, Vītolu ģimene no Madonas rajona Liezēres pagasta, Eriņu ģimene no Rēzeknes rajona Dricāniem, Riču ģimene no Rīgas, Legzdiņu ģimene no Dobeles rajona Jaunbērzes, Dukuru ģimene no Cēsu rajona Raiskuma un Igauņu ģimene no Rēzeknes rajona Gaigalavas.

Mēs ticam, ka stipras ģimenes veido stipru Latviju! Turiet īkšķus un atbalstiet savus novadniekus LNT Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos jau šo svētdien, 4. oktobrī, plkst. 20:20!

Foto: Ingars Tenis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV