Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Šonedēļ LNT sirsnīgajā projektā „Dziedošās ģimenes” tiks izpildītas pasaulē un Latvijā populāras dziesmas

Zane Pētersone, 02.10.2009. 10:28

Jau šo svētdien, 4. oktobrī, plkst. 20:20 LNT kanāla tiešraidē varēsim sekot līdzi, turēt īkšķus un atbalstīt savējos novadniekus šī rudens sirsnīgākajā un skatītāju iemīļotākajā projektā „Dziedošās ģimenes”. Šonedēļ uzstāsies un sacensību par titulu „Latvijas dziedošākā ģimene” turpinās 9 ģimenes.
Šonedēļ LNT sirsnīgajā projektā „Dziedošās ģimenes” tiks izpildītas pasaulē un Latvijā populāras dziesmas

Projektu ir iemīļojuši ne tikai tā skatītāji, bet arī žūrijas pārstāvji - komponists un pianists Uldis Marhilevičs, Maestro Raimonds Pauls un LNT sirsnīgo labestības projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi pār Latviju” vadītāja Katrīne Pasternaka.

Uldis Marhilēvičs: „Katru svētdienu uz projektu „Dziedošās ģimenes” nāku ar prieku, lai satiktos ar ģimenēm, kuras sniedz ļoti pozitīvas emocijas. Dziedāšanas svētki kopumā sniedz nenovērtējamu sirsnību. Svētdienu vakaros sajūtu to cilvēku un ģimeņu mīlestību, kas šodien mums visiem tik ļoti ir nepieciešama.”

Katrīne Pasternaka: „Man ir milzīgs prieks piedalīties projektā. Parasti ne ar prieku pamet māju svētdienās, bet šīs svētdienas es ļoti gaidu, lai dotos satikt dziedošās ģimenes – atkal un atkal gūstu pozitīvas emocijas un visu nedēļu dzīvoju labajās sajūtās līdz nākamajai svētdienai!

Jau šo svētdien, 4. oktobrī, plkst. 20:20 LNT kanālā skatītājus priecēs 9 dziedošas un skanīgas ģimenes, izpildot pasaulē un Latvijā populāras dziesmas: 

Legdiņu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Lido, mazā kaija”, Dukuru ģimene dziedās dziesmu „Let me entertain you”, Riču ģimene izpildīs dziesmu „Nel blu di pinto di blu”, Igauņu ģimene pārsteigs ar dziesmu „Only you”, Vītolu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Who’ll come with me”, Grīnhofu ģimene dziedās dziesmu „Tears in heaven”, Sudmaļu ģimene izpildīs dziesmu „Ieskaties man acīs”, Eriņu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Jailhouse rock”, Beitiku ģimene dziedās dziesmu „The lions sleeps tonight”.

Turiet īkšķus un atbalstiet savus novadniekus! Tiekamies jau svētdien, 4. oktobrī, LNT kanālā Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV