Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Ko pagājušā gada Princeses vēl šī gada šova „Latvijas Princese 2009” dalībniecēm?

Inguna Sermola, 02.10.2009. 10:52

Jau rīt sāksies emocijām un kaislībām bagātais šovs „Latvijas Princese 2009”! Iepazīsim 20 jaunas, skaistas un atraktīvas meitenes, kuras uzsāks cīņu par Latvijas princese kroni! Dienu pirms šova pirmās sērijas LNT ēterā pagājuša gada dalībnieces nodod šī gada dalībniecēm vēlējumus.
Ko pagājušā gada Princeses vēl šī gada šova „Latvijas Princese 2009” dalībniecēm?

Katrīna Puriņa:

„Jaunās sezonas šovam noteikti sekošu līdzi! Man šovā grūtākais bija pārvarēt bailes, bet pēc šova - sadzīvošana ar to, ka cilvēkiem ir par mums/mani viedoklis. Tas arī bija tas, ko ieguvu pēc šova - mana personība ļoti norūdījās, saprotot, ka cilvēki apkārt runā - un ne vienmēr tikai labo. Es vēlu nepazaudēt sevi sapņu un realitātes pasaulēs, kā arī būt patiesai un sadzirdēt, ko saka sirds...”


Madara Grīnberga:

„Šķiet, ka šovu nesanāks skatīties, jo turpmāko 2 mēnešu laikā būs jāstrādā! Tomēr īkšķus turēšu par Ievu Zariņu! Viņa, man liekas, ir tāda mīļa princesīte uz zirņa. Viņas raksturs ir kā princesei, taču dzīves stāsts varētu būt kā pelnrušķītei! Man grūtākais šovā bija izturēt 20 meitenes vienā telpā 2 nedēļas.”


Monta Zuke"

„Es noteikti turēšu īkšķus par Zandu Jundzi un Ilzi Mitri, man viņas šķiet patiesas, simpātiskas un mērķtiecīgas. Es meitenēm novēlu izturību un visu apkārt notiekošo un par viņām teikto uztvert ar vieglumu.”


Stāsts par mūsdienu princesi – šovs „Latvijas Princese 2009” ir sācies! Tiekamies rīt, LNT ēterā plkst. 21:15.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV