Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

LNT projektu „Dziedošās ģimenes” atstāj sirsnīgā Beitiku ģimene

Zane Pētersone, 05.10.2009. 12:15

Vakar vakarā, 4. oktobrī, LNT kanālā bija skatāms sirsnīgais projekts „Dziedošās ģimenes”, kurā 9 skanīgas un dziedošas ģimenes izpildīja Latvijā un pasaulē populāras dziesmas. Vakar pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma zemāko punktu skaitu ieguva un projektu atstāja kuplā Beitiku ģimene no Limbažu rajona Pāles.
LNT projektu „Dziedošās ģimenes” atstāj sirsnīgā Beitiku ģimene

Beitiku ģimene pēc izbalsošanas teica: „Paldies visiem atbalstītājiem – nekad vēl nebijām jutuši tik lielu mīlestību! Paldies arī šova veidotājiem, kuri mums deva iespēju pamēģināt. Paldies kolēģiem, lai viņiem izdodas! Šīs skumjas ir gaišas. ” Emocijas, kas valdīja uz skatuves aizkustināja ikkatru, asaras lija gan Beitiku ģimenes meitenēm, gan žūrijā sēdošajai Katrīnei Pasternakai, gan cilvēkiem zālē un pie televizoru ekrāniem. Sirsnīgā Beitiku ģimene sešas nedēļas pēc kārtas ik svētdienu bija priecējusi projekta skatītājus ar savu saliedētības garu un skanīgajām balsīm.

Bet jau šo svētdien, 11. oktobrī, plkst. 20:20 projektā „Dziedošās ģimenes” skanīgo sacensību par „Latvijas dziedošākās ģimenes” titulu turpinās 8 ģimenes:

Sudmaļu ģimene no Liepājas, Grīnhofu ģimene no Ogres, Vītolu ģimene no Madonas rajona Liezēres pagasta, Eriņu ģimene no Rēzeknes rajona Dricāniem, Riču ģimene no Rīgas, Legzdiņu ģimene no Dobeles rajona Jaunbērzes, Dukuru ģimene no Cēsu rajona Raiskuma un Igauņu ģimene no Rēzeknes rajona Gaigalavas.

Mēs ticam, ka stipras ģimenes veido stipru Latviju! Turiet īkšķus un atbalstiet savus novadniekus LNT Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos jau šo svētdien, 11. oktobrī, plkst. 20:20!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV