Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Sākas īstā cīņa par princeses kroni šovā „Latvijas Princese 2009”

Anete Pukāne, 05.10.2009. 14:04

Sestdien, 3. oktobrī, LNT ēterā varēja vērot šī gada skaļākā un kaislībām bagātākā šova „Latvijas princese 2009” pirmo sēriju, paralēli tai greznajā Benjamiņu namā - viesnīcā „Europa Royale Hotel” – norisinājās šova „Latvijas Princese 2009” komandas un atbalstītāju kopīga šova pirmās sērijas noskatīšanās uz lielā ekrāna.
Sākas īstā cīņa par princeses kroni šovā „Latvijas Princese 2009”

Vakara namatēva lomā iejutās šova vadītājs Valdis Škutāns, kurš sveica atnākušos viesus ar sponsoru sarūpētajām dāvanām un godināja šova tapšanā un atbalstīšanā iesaistītos. Pasākuma apmeklēju vidū bija arī Maija Silova, pagājušā gada „Latvijas Princese” uzvarētāja Katrīna Puriņa un dalībnieces Diāna Kubasova, Monta Zuke, Krista Pesecka, Madara Grīnberga, LNT šova „Sapņu līgava” uzvarētājs Alvis Buls un citi. Pēc šova noskatīšanās sanākušie tika aicināti doties atzīmēt šova pirmizrādi naktsklubā „Coyote fly”.

Pēc pirmā valša, iepazīšanās un pirmās rožu ceremonijas šovu nācās atstāt astoņām dalībniecēm: lauku princesei un māmiņai Līgai Deksnei, inteliģentajai Signei Millerei, skaistumkopšanas speciālistei Kristīnai Videvičai, simpātiskajai skolniecei Leldei Dreimanei, apņēmīgajai uzņēmējai Diānai Skudrai, trauslajai stikla māksliniecei Olgai Jefimovai, trakulīgajai bārmenei Ievai Zariņai un šarmantajai žurnālistikas studentei Jutai Jemļanovai, tādēļ pašreiz šovā sevi turpinās pierādīt un par princese kroni cīņu turpinās divpadsmit meitenes.


Šo sestdien, šova „Latvijas Princese 2009” otrajā sērijā, varēsim sekot līdzi princešu piedzīvojumiem mežā. Attiecības pēc pirmās rožu ceremonijas mainās, visas dalībnieces atzīst, ka jūtama spriedze un saasinās konkurences cīņa. Pirmā rožu ceremonija daudzām likusi pārdomāt savu uzvedību. Meitenes saprot, ka šovā uzticēties nevar nevienai, katrai jācīnās par sevi. Valdis ar princesēm dodas uz mežu, kur jādzīvo teltīs. Viena no meitenēm Valdim atklāj, ka iekšējā balsojumā būtu gatava izbalsot draudzeni. Kas salauzīs princeses - sadzīves apstākļi vai gluži pretēji konkurentes un intrigas?

Kas uzvarēs – skaistums, atjautība, grācija vai viltība? Skaties šovu „Latvijas Princese” sestdien plkst. 21.15 kanālā LNT!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV