Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Šo svētdien LNT sirsnīgajā projektā „Dziedošās ģimenes” dzirdēsim skaistākās bērnu dziesmas

Zane Pētersone, 08.10.2009. 17:45

Šo svētdien, 11. oktobrī, plkst. 20:20 projektā „Dziedošās ģimenes” LNT kanāla tiešraidē mēs visi kopā varēsim ļauties bērnības atmiņām, jo dziedošās ģimenes dziedās skaistākās bērnu dziesmas. Šonedēļ uzstāsies un, ar sirsnīgām dziesmām mūs priecēs 8 ģimenes.
Šo svētdien LNT sirsnīgajā projektā „Dziedošās ģimenes” dzirdēsim skaistākās bērnu dziesmas

Legzdiņu māsas dziedās dziesmu „Kolosāli”, Dukuru ģimene uzstāsies ar dziesmu „Alises iela”, Riču ģimene pārsteigs ar dziesmu „Lion sleeps tonight”, Igauņu ģimene izpildīs dziesmu „Ja sirds ir aizdegusies”, Vītolu ģimene uzstāsies ar tēta sacerētu dziesmu „Šūpuļdziesma”, Grīnhofu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Esmu mazais cālis čau”, Sudmaļu ģimene dziedās dziesmu „Anniņa Vanniņā”, Eriņu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Zirgs” un „Astoņi kustoņi” apvienojumu.

Projekta žūrijā, kā ierasts, skatītājus priecēs iemīļotie žūrijas pārstāvji - komponists un pianists Uldis Marhilevičs, Maestro Raimonds Pauls un LNT sirsnīgo labestības projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi pār Latviju” vadītāja Katrīne Pasternaka.

Sajūti ģimenes mīlestību, patiesas emocijas un dziedi kopā ar Latvijas stiprākajām un skanīgākajām ģimenēm! Tiekamies svētdien, 11. oktobrī, LNT kanālā Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV